Schoolroeien

Sinds een aantal jaar is er een aantal middelbare scholen uit Utrecht en omgeving dat komt roeien bij de U.S.R. Triton. Voor scholieren is dit een leuke manier om in contact te komen met de roeisport. Deze roeitrainingen vinden voornamelijk plaats in het voor- en najaar als alternatief op de reguliere gymlessen. 

De scholieren worden enthousiast gemaakt door het tegen elkaar op te nemen in wedstrijdjes op ergometers en op het water. In onze unieke indoor roeibak kunnen zij de techniek onder de knie krijgen zodat ze direct het water op kunnen. Ze worden hierin begeleid door ervaren coaches en stuurmannen of –vrouwen.

Mogelijkheden

 

We denken graag met u mee hoe we het schoolroeien aan uw wensen kunnen aanpassen. Natuurlijk zijn uw leerlingen van harte welkom om een paar keer te komen roeien, maar er is nog veel meer mogelijk. De U.S.R. "Triton" beschikt over een ruime locatie en een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Dit zijn de basisingrediënten voor een goed georganiseerde alternatieve sportdag. Zo kunt u denken aan schoolroeiwedstrijden, maar een combinatie met andere sporten is ook goed mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan het Aegon Nationaal Schoolroei Kampioenschap.

Wilt u meer informatie over schoolroeien of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op of download de informatiefolder via onderstaande link.

Commissaris Externe Betrekkingen

C.J. (Kees) Gillesse

030-2889588

ceb@usrtriton.nl

Informatiefolder Schoolroeien