Partners

Bavaria

Sinds jaar en dag wordt er op ‘de Punt’ Bavaria geschonken. Van beachborrel tot en met  botensop, het bier dat al sinds 1719 in Lieshout wordt gebrouwen, is onmiskenbaar aanwezig.

Site

ABN AMRO

De bank anno nu. Onze partner in de bancaire wereld. Maar onze samenwerking gaat verder dan dat. Zo stelt ABN AMRO ieder jaar weer hun kantoor op de Neude beschikbaar voor de inschrijving van eerstejaars en ondersteunt zij ons bij grote evenementen.

Site

 

 

Café de Vrienden

Dé stamkroeg van de U.S.R. Leden drinken op vertoon van hun Tritonpas van zondag t/m donderdag een biertje voor 1,80. Uiteraard zijn we hier gedurende de UIT iedere avond aanwezig. Maar ook met de onthulling van het gala-thema, na de inschrijving van de eerstejaars en tijdens de Lente Introductie Periode zijn we hier te vinden.

Site

 

 

 

PowerPlay People‚Äč

Zoek jij een bijbaan voor in je studententijd of ben je opzoek naar een startersfunctie? Samen met onze partner PowerPlay People zorgen wij ervoor dat je aan de slag kunt. PowerPlay heeft banen in vrijwel iedere uitzendbranche. 

Site

 

FREEM Bikes & Coffee

Bij Freem kun je je 10/13 sleutel aanschaffen. Tevens kun je hier terecht voor een bak koffie, om je band te laten plakken en uiteraard om een nieuwe fiets te kopen. 

Site

 

 

Bruinsma

Naast het feit dat Bruinsma de leukste en snel weg naar je rijbewijs is, steun je ook Triton als je hier lessen neemt. Klik hier om je in te schrijven voor een starterspakket.

 

Site

Capita Selecta

Capita Selecta biedt professionele tentamentrainingen voor Geneeskunde, Economie en Rechten. Om wedstrijdroeiers van Triton extra te ondersteunen, krijgen zij 20% korting op hun tentamentrainingen.

Site

 

BewarenBewaren