De Driewerf gaat verbouwen!

Eindelijk is het zo ver! De Driewerf gaat verbouwen!

Op de Algemene Vergadering van 28 november jongstleden hebben de leden van de U.S.R. “Triton” vóór het Definitief Ontwerp en de financiële onderbouwing die daarbij hoort gestemd. Ook de URV Viking en de AUSR Orca hebben afgelopen week “ja” gezegd tegen verbouwen. Dat betekent dat nu de laatste details in het ontwerp kunnen worden ingevuld en dat de verbouw in het voorjaar van 2018 zal beginnen.

Wat gaat er gebeuren?

De verbouwing is hard nodig voor alle roeiverenigingen en de bewoners van de Driewerf. Het gebouw is flink verouderd en sluit op dit moment niet meer aan op het gebruik. Met de verbouwing willen we het gebouw graag opknappen, verduurzamen en aanpassen naar het aantal gebruikers. Triton krijgt onder andere een grotere zaal, zodat onze leden meer ruimte hebben om hun training na te bespreken, te eten of te borrelen. Er komt een nieuwe commissieruimte bij, wat het makkelijker maakt om op Triton te kunnen vergaderen. Onze roeiers kunnen nog sterker worden in het grotere krachthonk, dat we delen met Orca. De ingang, genaamd de Driewerfstraat, wordt verplaatst en toegankelijk voor alle drie de roeiverenigingen.

Tot slot is op de Algemene Vergadering tevens besloten om van de verbouw gebruik te maken om de keuken veiliger, efficiënter en toekomstbestendig te maken met onder andere een nieuwe afzuigkap en verrijdbare werkbladen.

Plattegrond van het definitief ontwerp. Klik op de afbeelding om de PDF versie te openen.

Meer informatie

Voor leden is meer informatie over het ontwerpproces te vinden op de verbouwingspagina in het ledenportaal.

Geen lid maar wel geïnteresseerd in meer informatie over de verbouwing? Stel uw vraag dan via praeses@usrtriton.nl. Wilt u meehelpen met klussen of meedenken over communicatie tijdens de verbouwing? Mail dan ook naar praeses@usrtriton.nl.

We zien nu al uit naar de feestelijke opening van de gloednieuwe Driewerf in het najaar van 2018!