Bericht naar aanleiding van incident HNOT

Afgelopen zaterdag 24 maart heeft op het HNOT bij Vidar een incident plaatsgevonden, waarbij een lid van Vidar gewond is geraakt in het gezicht. Hierbij is een Tritonees betrokken geweest. Deze heeft besloten contact op te nemen met de politie en het Vidar-lid met als doel zo snel mogelijk helderheid te scheppen over hetgeen zich zaterdag heeft voorgedaan.

Het gehele bestuur betreurt de situatie ten zeerste. Het moge duidelijk zijn dat Triton grensoverschrijdend gedrag afkeurt. Bovenal betreuren we het effect dat het incident heeft gehad op het welzijn van het Vidar-lid. We hopen op een spoedige opheldering van wat zich heeft voorgedaan en een snel en volledig herstel van het Vidar-lid. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de Praeses (praeses@usrtriton.nl).