Triton tijdens de UIT!

Triton is een van de grootste studentenverenigingen van Utrecht en een van de oudste studentenroeiverenigingen van Nederland! Roeien staat bij Triton voorop. Aan ons water en in onze loods vind je alles wat er nodig is om van jou een toproeier te maken: goede boten, een krachthonk, een indoor roeibak en professionele coaches. Met de begeleiding van Triton en jouw inzet en ambitie is het mogelijk om snel door te stromen naar de top. Veel Tritonezen ging je voor en wisten binnen een paar jaar de Nederlandse Kampioenschappen, Wereldkampioenschappen of zelf de Olympische Spelen te bereiken. Ook als je geen topsportambitie hebt, heeft Triton je echter veel te bieden. Ons brede verenigingsleven biedt veel mogelijkheden voor leden om zich in te zetten en te ontwikkelen. Ben je benieuwd naar Triton? Wil je fit blijven tijdens je studententijd, nieuwe vrienden maken en jezelf uitdagen en ontwikkelen? Kom dan langs tijdens de UIT!

Feestje op Triton

Dinsdag 14 augustus 22:00 – 03:00 Evenement
Op Triton is er van alles te beleven; van ‘s ochtends vroeg tot in de late uurtjes. Wat er overdag allemaal op Triton gebeurt, weet je vast wel: er wordt vol ambitie geroeid, geërgometerd en getraind in het krachthonk. Alles om de boot harder vooruit te laten gaan. Maar hoe gaat het er in de avonduren aan toe? Dat laten wij jullie graag zien! En wel op het enige echte Feestje op Triton. Trommel je groepsgenoten, mentoren en andere vrienden op en proef de goudgele biertjes en de donkerblauwe sfeer op Triton.
Meer informatie »

Beachborrel

Woensdag 15 augustus 14:00 – 23:00 Evenement
Op de woensdag van de UIT vindt ook dit jaar weer de beroemde Beachborrel op Triton plaats. Het evenement waarvoor men van heinde en ver afreist naar onze donkerblauwe vereniging. Kom met al je vrienden naar de mooiste roeivereniging van Nederland om te dansen aan het water, te borrelen in de zon en te genieten van de sfeer en de fantastische muziek.
Meer informatie »

Eerstejaars BBQ

Vrijdag 17 augustus 18:00 – 23:00 Evenement
Ben je toegelaten tot Triton? Kom het vieren tijdens de Eerstejaars BBQ! Dit is de kans om alvast je toekomstige jaargenoten te ontmoeten, kennis te maken met andere Tritonezen en de vereniging beter te leren kennen onder het genot van een uitgebreide barbecue. In de stralende zon aan ons mooie water zullen wij toosten op het prachtige verenigingsjaar dat ons te wachten staat.
Meer informatie »


Inschrijven bij Triton

Wil je lid worden bij Triton? Kom langs tijdens de UIT en schrijf je in! Van dinsdag t/m donderdag wordt iedere dag een gedeelte van deze plekken opgevuld op basis van de mensen die zich tot dan toe hebben aangemeld. Als je je inschrijft, maak je automatisch kans tijdens alle resterende toelatingsmomenten. Je hoeft je dus maar één keer in te schrijven en hoe eerder je je inschrijft, hoe groter de kans dat je wordt toegelaten! De lijst met toegelaten nieuwe leden wordt op dinsdagavond opgehangen op Triton en op woensdag- en donderdagavond in Café De Vrienden. Van maandag t/m donderdag vinden reguliere inschrijvingen plaats. Op vrijdag bestaat eveneens de mogelijkheid om je in te schrijven, maar dan kom je op een reservelijst terecht en is de kans dat je wordt toegelaten aanzienlijk kleiner. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Meer informatie? Kijk op onze speciale UIT-pagina.