Triton tijdens de UIT

Triton is een van de oudste roeiverenigingen van Nederland en daarmee gaat heel wat ervaring gemoeid. Aan ons water – het Merwedekanaal – ligt onze loods. Daar vind je goede boten, een groot krachthonk en een indoor roeibak. Dit samen met professionele en ervaren coaches maakt Triton de perfecte plek om van jou een toproeier te maken. Heb je geen topsportambities? Ook dan heeft Triton je veel te bieden. Ons brede verenigingsleven biedt veel mogelijkheden voor leden om zich in te zetten en te ontwikkelen. Het is de combinatie van topsport, tradities en gezelligheid die de sfeer op Triton zo uniek maakt.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan langs op Triton tijdens de UIT!

Meer informatie

 

Feestje op Triton

Dinsdag 13 augustus 22:00 – 03:00 Evenement
Op Triton is er van alles te beleven; van ‘s ochtends vroeg tot in de late uurtjes. Wat er overdag allemaal op Triton gebeurt, weet je vast wel: er wordt vol ambitie geroeid, geërgometerd en getraind in het krachthonk. Alles om de boot harder vooruit te laten gaan. Maar hoe gaat het er in de avonduren aan toe? Dat laten wij jullie graag zien! En wel op het enige echte Feestje op Triton. Trommel je groepsgenoten, mentoren en andere vrienden op en proef de goudgele biertjes en de donkerblauwe sfeer op Triton.

Beachborrel

Woensdag 14 augustus 14:00 – 23:00 Evenement
Op de woensdag van de UIT vindt ook dit jaar weer de beroemde Beachborrel op Triton plaats. Het evenement waarvoor men van heinde en ver afreist naar onze donkerblauwe vereniging. Kom met al je vrienden naar de mooiste roeivereniging van Nederland om te dansen aan het water, te borrelen in de zon en te genieten van de sfeer en de fantastische muziek.

Eerstejaars BBQ

Vrijdag 16 augustus 18:00 – 23:00 Evenement
Ben je toegelaten tot Triton? Kom het vieren tijdens de Eerstejaars BBQ! Dit is de kans om alvast je toekomstige jaargenoten te ontmoeten, kennis te maken met andere Tritonezen en de vereniging beter te leren kennen onder het genot van een uitgebreide barbecue. In de stralende zon aan ons mooie water zullen wij toosten op het prachtige verenigingsjaar dat ons te wachten staat.


Inschrijven bij Triton

Wil je lid worden bij Triton? Kom langs tijdens de UIT en schrijf je in! Inschrijven kan van maandag t/m donderdag afwisselend op Triton, het Janskerkhof en Olympos. Twijfel je nog? Gedurende de hele week kan je bij onze loods terecht om de sfeer te proeven op onze donkerblauwe vereniging.

Meer informatie over inschrijven bij Triton en de UIT