Triton tijdens de UIT – geef je interesse op!

Wat leuk dat je meer wil weten over onze mooie donkerblauwe vereniging! Triton is een van de oudste roeiverenigingen van Nederland en daarmee gaat heel wat ervaring gemoeid. Aan ons water – het Merwedekanaal – ligt onze loods. Daar vind je goede boten, een groot krachthonk en een indoor roeibak. Dit samen met professionele en ervaren coaches maakt Triton de perfecte plek om van jou een toproeier te maken. Heb je geen topsportambities? Ook dan heeft Triton je veel te bieden. Ons brede verenigingsleven biedt veel mogelijkheden voor leden om zich in te zetten en te ontwikkelen. Het is de combinatie van topsport, tradities en gezelligheid die de sfeer op Triton zo uniek maakt.

Inschrijven

De inschrijvingen gaan op 1 augustus officieel open. Dan kan je je inschrijven via een online formulier, waarin gevraagd wordt naar jouw algemene informatie, sportverleden en motivatie. Hierna rond je je inschrijving af met een gesprekje hier op Triton, tijdens de UIT (10 tot 14 augustus). Als je gezellig langskomt is er ook mogelijkheid om een rondleiding te volgen, een biertje te drinken en je misschien wel toekomstige jaargenoten beter te leren kennen! Dus trommel je groepsgenoten op om een dagje naar Utrecht te komen en vergeet vooral niet langs te komen! 

Blijf op de hoogte

Kan je niet wachten op meer informatie over U.S.R. “Triton”  en onze evenementen rondom de UIT? Schrijf je dan nu in voor ons interesseformulier en blijf als eerste op de hoogte!

Naar het formulier