Triton tijdens de UIT

Wat leuk dat je meer wil weten over onze mooie donkerblauwe vereniging! Triton is een van de oudste roeiverenigingen van Nederland en daarmee gaat heel wat ervaring gemoeid. Aan ons water – het Merwedekanaal – ligt onze loods. Daar vind je goede boten, een groot krachthonk en een indoor roeibak. Dit samen met professionele en ervaren coaches maakt Triton de perfecte plek om van jou een toproeier te maken. Heb je geen topsportambities? Ook dan heeft Triton je veel te bieden. Ons brede verenigingsleven biedt veel mogelijkheden voor leden om zich in te zetten en te ontwikkelen. Het is de combinatie van topsport, tradities en gezelligheid die de sfeer op Triton zo uniek maakt.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan langs op Triton tijdens de UIT!
Meer informatie

Inschrijven bij Triton

Wil je lid worden bij Triton? Vanaf 1 augustus kun je je inschrijven via een online formulier. Hierin wordt gevraagd naar jouw sportverleden en motivatie. Tijdens de UIT (10 tot 14 augustus) rond je je inschrijving af met een gesprekje op Triton. Lukt het niet om fysiek langs te komen? Dan kun je je inschrijving door middel van een Zoom gesprek definitief maken.
Meer informatie over inschrijven