Triton Carrièredagen

MAANDAG 16 MEI

OPENINGSCEREMONIE

Maandag 16 mei, in het oudste deel van het Academiegebouw, zal de vijfde editie van de Triton Carrièredagen officieel geopend worden. U bent allen van harte welkom in de zaal waar in 1579 de Unie van Utrecht werd getekend en de grondbeginselen van de Nederlandse Staat werden geformuleerd: de Aula.

Vanaf 18:30 heten wij u van harte welkom om de Triton Carrièredagen 2022 feestelijk af te trappen. Let op! Er zullen een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn, dus zorg ervoor dat u zich snel inschrijft. Na afloop zal er ter ere van het eerste lustrum van de Triton Carrièredagen een borrel plaatsvinden bij Bar Josefien aan de Voorstraat 96. Hieronder kunt u alvast kennis maken met onze sprekers.

Lees meer Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
 • Sharon Dijksma - Burgemeester van Utrecht
 • Rebecca Gomperts
 • Harry van de Kraats
 • Genmab
 • Steven Dondorp - Northwave

Openingsceremonie

Maandag 16 mei worden de Triton Carrièredagen 2022 officieel geopend. In het Academiegebouw zullen Sharon Dijksma, Rebecca Gomperts, Harry van de Kraats, Steven Dondorp spreken. De sprekers zullen allen wat vertellen vanuit hun eigen ervaringen en ook het verleden en de toekomst van Triton zal niet onbesproken blijven. Als officiële hoofdsponsor van de Triton Carrièredagen 2022, kan Genmab natuurlijk niet ontbreken op de Openingsceremonie. 

Sharon Dijksma

Jarenlange ervaring in de politiek hebben Sharon Dijksma gebracht tot waar ze nu is: burgemeester van de Domstad. Dat haar politieke carrière vroeg is begonnen wordt getoond doordat zij het jongste kamerlid ooit was bij het aantreden als Tweede Kamerlid in 1994. Hierna heeft zij posten vervuld als staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu en staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hierna is zij wethouder Verkeer en Vervoer van Amsterdam geworden, om vanuit daar de overstap naar Utrecht te maken. Sinds 2020 is zij burgemeester van Utrecht, een stad waar ze zich voor inzet met alles wat ze heeft. 

Rebecca Gomperts

In 2020 werd Rebecca Gomperts door TIME benoemd tot een van de honderd meest invloedrijke personen. Waarom vraagt u zich af? Als arts en activist zet ze zich al jaren in voor abortusrechten wereldwijd en ze lijkt te floreren in het nauw. Overal waar ze komt, stuit ze op grote weerstand, waardoor dat vuurtje van haar passie nog harder gaat branden: “Ik ben niet snel bang. En ik zie overal een uitdaging in. Ik denk bij tegenwerking juist: hoe gaan we ervoor zorgen dat iets wél lukt”. Op haar naam staan meerdere onderscheidingen en over haar werk met haar stichtingen Women on Waves en Women on Web is een documentaire gemaakt.

Harry van de Kraats

Misschien heeft u hem wel eens zien liggen of een stukje geroeid in de gelijkgenaamde boot, de Harry van de Kraats. Tijdens zijn studie rechten was Dhr. van de Kraats in zijn studententijd lid bij het Utrechtsch Studenten Corps en de U.S.R. “Triton”. Hij heeft zijn hele studentijd gewoond op Roeierspaleis de Houtman. Naast het wedstrijdroeien (10 blikken in 3 jaar) heeft Dhr. Van de Kraats zich ook op andere manieren ingezet voor onze donkerblauwe vereniging. Als coach, fiscus van de Introductiecommissie, President van de 107e Varsitycommissie, President van de Lustrumcommissie “Het Oude Vieren” (1990), Praeses der U.S.R. Triton van het jaar 1988-1989 en een 5 jaar durende aanstelling als permanent commissaris van Triton bij de KNSRB geeft de Tritoncarrière van Dhr. Van de Kraats uitstekend weer wat Triton naast roeien nog meer te bieden heeft. 

Na zijn studietijd heeft Dhr. Van de Kraats onder andere gewerkt bij Unilever, Wolters Kluwer, TomTom en de Nederlandse Spoorwegen. Op dit moment is hij werkzaam bij AWVN waar hij algemeen directeur is en VNO-NCW MKB.

Wij verwelkomen Dhr. Van de Kraats graag voor een interessante lezing over hoe zijn roeicarrière en verdere Tritoncarrière hem heeft geholpen in de de zakelijke sector. 

Steven Dondorp

Enkele jaren geleden begonnen als hoofdsponsor van de Triton Carrièredagen, is Northwave in de tussentijd uitgegroeid tot hoofdsponsor van de U.S.R. “Triton”. Met zijn steeds groter wordende donkerblauwe hart zal Steven Dondorp, CEO van Northwave Intelligent Security Operations, het woord nemen op de openingsceremonie van de Triton Carrièredagen. 

Northwave Intelligent Security Operations

Onze samenleving heeft een digitale hartslag. Informatiebeveiliging is een voorwaarde voor de continuïteit van organisaties en voorzieningen, want cyberincidenten hebben impact op alle facetten van de bedrijfsvoering. Het is noodzaak geworden om beschermende maatregelen te nemen waarin mens, proces en technologie steeds op elkaar afgestemd blijven.

Dat lukt alleen goed als specialisten op allerlei vakgebieden gericht samenwerken aan hetzelfde doel. Veel organisaties kunnen dat niet helemaal zelf invullen.  Onze opdrachtgevers besteden daarom graag de complexiteit van management en maatregelen aan ons uit. Daarmee lossen ze hun security vraagstuk integraal op. Die 360 graden aanpak is ons handelsmerk. Wij noemen dat Intelligent Security Operations. 

Onze diversiteit is onze kracht. Het maakt ons waardevol voor klanten en uniek in het landschap van leveranciers. Het vormt de basis voor diensten waarmee we onze missie vormgeven: integrale informatiebeveiliging bereikbaar maken voor iedereen die afhankelijk is van ICT.  Zo dragen we bij aan de veiligheid in onze samenleving en realiseren we met onze klanten een veilige digitale reis. 

Northwave bewaakt 24/7 de security van organisaties vanuit haar Security Operations Center. We staan organisaties bij met ons Incident Response Team en digitaal forensisch rechercheurs gedurende cybersecurity incidenten. En onze security consultants adviseren, testen en trainen organisaties om hun business veilig te kunnen ontwikkelen en hun diensten te kunnen verlenen.

Genmab

Programma Openingsceremonie

maandag 16 mei

19.00 - 19.15
Opening - Burgemeester Sharon Dijksma
19.15 - 19.45
Rebecca Gomperts
19.45 - 20.15
Harry van de Kraats
20.30 - 21.00
Genmab
21.00 - 21.30
Steven Dondorp - Northwave

DINSDAG 17 MEI

DUURZAAMHEID, INNOVATIE & IMPACTAVOND

Het programma van vandaag richt zich op de toekomst: door een samenspel van duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid kan er door bedrijven een positieve impact achtergelaten worden op de wereld.

Janssen en Novartis, twee bekende farmaceutische bedrijven, zullen hun licht laten schijnen op de toekomst van de farmaceutische industrie. MyOMy en Kartent zijn twee duurzame ondernemingen die met hun producten een positieve impact op de wereld willen maken. Op deze avond zult u meer te weten komen hoe duurzaamheid en innovatie een bedrijf verder kunnen helpen en welke uitdagingen dit met zich meebrengt. Enactus zal een workshop verzorgen over duurzaam leiderschap. Ook de programmamanager Energie van de Gemeente Utrecht, Paul van Dijk, zal deze avond spreken. Binnen onze mooie stad speelt hij een belangrijke rol bij de energietransitie.

Lees meer Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
 • Bert Hartog - Senior Director Janssen
 • Enactus
 • Novartis
 • Marja Baas - MyOMy
 • Kartent
 • Paul van Dijk

Duurzaamheid, Innovatie & Impactavond

De tweede dag van de Triton Carrièredagen wordt afgetrapt door Paul van Dijk, die de energietransitie van onze stad Utrecht zal toelichten. Tegelijkertijd zal ook Marja Baas, oprichter van MyOMy, vertellen over de huidige stand van zaken in de mode industrie en ondernemen vanuit het eigen hart.

In de tweede ronde kunt u deelnemen aan een workshop georganiseerd door Enactus, of een lezing bijwonen vanuit Novartis.

In de laatste ronde zullen de oprichters van de startup Kartent vertellen over het levensverhaal van hun duurzame onderneming. Daarnaast zal Janssen een lezing verzorgen over de grootste gezondheidsuitdagingen van deze tijd.

U kunt bij het inschrijven voor deze avond per ronde uw voorkeur doorgeven voor welke lezing (of workshop in het geval van Enactus) u wilt bijwonen.

Janssen

Kom werken bij Janssen!

Janssen is een innovatief farmaceutisch bedrijf met meer dan 2000 medewerkers in Nederland, die iedere dag met overgave werken aan allerlei aspecten rondom de ontwikkeling van geneesmiddelen. We doen dit vanuit onze locaties in Leiden en Breda.

Janssen heeft een leidende positie op het gebied van gezondheid, we werken aan de frontlijn van gezondheidsinnovatie. We willen betekenisvolle innovaties en oplossingen ontwikkelen: met onze gezamenlijke ervaring, expertise en middelen werken we aan enkele van de grootste gezondheidsuitdagingen van deze tijd. Deze uitdagingen kunnen we alleen aan door onze getalenteerde medewerkers, zij komen voor ons op de eerste plaats. We ondersteunen onze medewerkers daarom in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Werken bij Janssen betekent dat je alle kans krijgt om je carrière optimaal te ontwikkelen. Door de combinatie van onze ervaring en middelen en jouw talent, kun je impact hebben op de gezondheid van miljoenen mensen over de hele wereld.

Enactus

Enactus geeft meer dan 72.000 studenten verdeeld over 1700 teams in 37 landen de mogelijkheid zich ontwikkelen. Studenten krijgen bij Enactus Utrecht de kans sociale, economische en ecologische problemen in Utrecht op te lossen via sociale ondernemingen. De studenten van Enactus Utrecht ontwikkelen zich op deze manier door het runnen van hun eigen onderneming en volgen van maandelijkse trainingen en workshop.

MyOMy

Het Nederlandse tassenmerk MYoMY (2007) werd bekend met haar iconische MY PAPER BAG design. Het duurzame alternatief voor de welbekende papieren draagtas. Inmiddels brengt MYoMY verschillende tassen en accessoires op de markt met als doel om de wereld een stukje eerlijker en gelijkwaardiger te maken. Als Social Enterprise en gecertificeerde B Corporation doet zij dit door intensief samen te werken met changemakers in Bangladesh en India. Fair trade geproduceerd, met respect voor de natuur, en een tijdloos design dat jaren meegaat. Iedere MYoMY tas is gemaakt om een keten van empowerment te creëren van maker tot drager.

Kartent

Kartent is ooit begonnen op de Nederlandse festivalcampings. Het was oprichters Jan Portheine en Wout Kommer opgevallen dat heel veel tenten na het festival werden achtergelaten op de campingterreinen, dit bleek met maar liefst 1 van de 4 tenten te gebeuren. De oplossing: een duurzame en geheel recyclebare tent van karton, de KarTent, die na het festival weer opgehaald en hergebruikt wordt. Door de COVID-pandemie is de focus echter van tenten verschoven naar andere producten van karton. Veel ontwerpers houden zich niet bezig met wat er met producten gebeurd als deze niet langer gebruikt worden waardoor veel producten bij het groffuil eindigen. Karton biedt daarvoor een duurzaam alternatief: wanneer de producten van Kartent overbodig worden, kan het materiaal gemakkelijk hergebruikt worden! Inmiddels biedt Kartent zo’n 200 verschillende producten aan, gemaakt van een sterke en duurzame kartonsoort.

Paul van Dijk

De energietransitie is een van de grootste vraagstukken van deze tijd. In de komende decennia bouwen we aan een compleet nieuw energiesysteem. We gaan warmte en elektriciteit duurzaam opwekken, alle gebouwen gaan we flink isoleren en we zullen een volledig nieuwe infrastructuur aan moeten leggen!
De gemeenten zijn aangewezen als regisseurs van deze energietransitie.Al deze vraagstukken pakken we tegelijk op. Van ons als samenleving vraagt dat dan ook om een breed spectrum van expertise dat nodig is. Van techneuten tot omgevingsmanagers en van projectleiders tot uitvoerders. Als programmamanager energietransitie mag ik het energieteam binnen de gemeente Utrecht aansturen, binnen een politieke context en in samenwerking met vele andere stakeholders. Dit is zowel uitdagend, complex als enerverend!

Novartis

Novartis “herontdekt de geneeskunde” om zo het leven van mensen te verbeteren en te verlengen. Als toonaangevend internationaal farmaceutisch bedrijf gebruikt Novartis innovatieve wetenschap en digitale technologieën om baanbrekende behandelingen te ontwikkelen in gebieden met een grote medische behoefte. In deze zoektocht naar nieuwe medicijnen behoren ze consequent tot de top bedrijven ter wereld die in onderzoek en ontwikkeling investeren. De producten van Novartis bereiken bijna 800 miljoen mensen wereldwijd en vinden via innovatieve manieren de toegang tot de nieuwste behandelingen. Ongeveer 110.000 mensen met meer dan 140 nationaliteiten werken bij Novartis over de hele wereld. Lees meer op novartis.nlwww.novartis.nl.

Programma Duurzaamheid, Innovatie & Impactavond

dinsdag 17 mei

18.00 - 18.45
Paul van Dijk - Energietransitie Gemeente Utrecht
18.00 - 18.45
Marja Baas - MyOMy
18.45 - 19.30
Novartis
18.45 - 19.45
Enactus
20.15 - 21.00
Kartent
20.15 - 21.00
Janssen

WOENSDAG 18 MEI

MEDISCHE AVOND

Op de Medische en Innovatieavond zal een breed scala aan onderwerpen aan bod komen. Van innovatie in biotechnologie en in de pharmaceutische industrie tot de rol van de wetenschap in ons dagelijks leven, deze avond zal niet alleen interessant zijn voor medische studenten.

Pencilline, Viagra of röntgenfoto’s: veel ontdekkingen in de wetenschap zijn ‘per ongeluk’ gedaan. Dr. Frank Beurskens van Genmab zal het hebben over deze toevalstreffers in de wetenschap: puur geluk of niet? De directeur van InteRNA, Dr. Roel Schaapveld, zal vertellen over zijn eigen carrière en over verschillende uitdagingen in het proces van innovatie in de medische wereld. Mocht er geen achttiende corona-golf plaatsvinden tijdens de Carrièredagen zal Prof. Dr. Ernst Kuipers een lezing geven over bestuur in de zorg en hoe dat breder getrokken kan en moet worden. Met zijn positie als Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is hij de aangewezen persoon om veranderingen in gang te zetten.

Lees meer Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
 • Dr. Frank Beurskens – Genmab
 • Dr. Roel Schaapveld - CEO InteRNA
 • Prof. Dr. Ernst Kuipers – Minister VWS

Medische avond

De medische avond zal afgetrapt worden met een lezing door Dr. Frank Beurskens vanuit Genmab. Na een bordje krachtvoer is het tijd voor niemand minder dan Dr. Roel Schaapveld, directeur van InteRNA. De avond zal worden afgesloten met een panelgesprek.

Roel Schaapveld – InteRNA

InteRNA is een pharmaceutisch bedrijf gevestigd in Nijmegen met een R&D afdeling op het Utrecht Science Park. Het bedrijf is innoverend met nieuwe mRNA technieken die gebruikt worden voor een verscheidenheid aan nieuwe baandoorbrekende medicijnen tegen verschillende kankervormen.

Ernst Kuipers

Prof. Dr. Ernst Kuipers behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Tijdens de COVID-19 pandemie is hij bekend geworden voor het brede publiek als voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg en is sinds enkele maanden minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Programma Medische avond

woensdag 18 mei

18.10 - 18.50
Dr. Frank Beurskens
19.30 - 20.10
InteRNA
20.10 - 20.50
Prof. Dr. Ernst Kuipers
21.00 - 21.30
Panelgesprek

DONDERDAG 19 MEI

BUSINESSAVOND

Op de vierde dag van de Triton Carrièredagen 2022 begint het zakelijke en juridisch gedeelte van de week. Bij de zakelijke avond op donderdag 19 mei komt Integrand langs om een workshop te verzorgen. Integrand is een bedrijf wat probeert om de kloof tussen studenten en bedrijven te verkleinen.

Lees meer Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
 • Integrand

Businessavond

Op donderdagavond 19 mei vindt het eerste deel van het zakelijke programma plaats. Integrand zal u voorzien van een professionele CV-training, waarbij u allemaal tips and tricks worden aangereikt om recruiters te imponeren met een gelikt cv. Ze zullen u meenemen in de wereld van recruiters; waar zijn zij naar op zoek? Wat zijn de do’s en don’ts bij een sollicitatiegesprek?

Integrand

Attentie studenten! Ben je opzoek naar een stage of werkstudentschap die je carrière een boost geeft? Weet je nog niet zeker in welke sector je ervaring wil opdoen of welke functie het beste bij je past?

Integrand is de grootste stagebemiddelaar van Nederland, we gaan actief voor je op zoek naar stages die passen bij jouw interesses en ondersteunen je gedurende het hele sollicitatieproces! We hebben een aanbod van meer dan 500 stages en werkstudentschappen door heel Nederland, bij zowel startups als corporates zoals Unilever, PostNL, BGC, Rabobank, Heineken en Nestle.

Daarnaast geven we je tips en tricks voor je cv en wanneer je een motivatiebrief gaat schrijven voor een vacature, we verbeteren deze waar mogelijk en bereiden je zo goed mogelijk voor op jouw sollicitatiegesprek. Daarnaast organiseren we events en inhousedagen bij bedrijven zoals Ahold, ING Bank, P&G en EY. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Schrijf je nu in op onze website www.integrand.nl. Inschrijven duurt 2 minuten en onze bemiddeling is geheel vrijblijvend en kosteloos. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen:

 • Telefoonnummer: 030 – 2536176
 • Email: utrecht@integrand.nl

Programma Businessavond

donderdag 19 mei

20.30 - 21.30
Integrand

DONDERDAG 19 MEI

JURIDISCHE AVOND

Voor de (aankomend) juristen onder u is er een breed programma dat zal worden afgetrapt door Bouwman Roodveldt Kapinga strafrechtadvocaten. Tijdens de lezing zal een inkijkje worden gegeven in het leven van een (strafrecht)advocaat door middel van anekdotes uit de praktijk en er zal antwoord worden gegeven op al uw vragen. Tijdens de tweede lezing komen Frédérique Malefason en Corrien Rijs, beide plaatsvervangend Officier van Justitie, vertellen over het Openbaar Ministerie (OM). Naast het werk als plaatsvervangend Officier van Justitie zal worden ingegaan op het mogelijke traineeship bij het OM. De avond zal worden afgesloten door Van Benthem & Keulen. Dit Utrechtse advocatenkantoor is voor de vijfde keer aanwezig en zal u meenemen in het werk binnen de advocatuur.

Lees meer Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
 • Rechtbank Midden-Nederland
 • Officier van Justitie
 • Van Benthem & Keulen

Juridische avond

Donderdag kenmerkt zich als de openingsdag van het juridische en business gedeelte van onze carrièredagen. De juridische avond zal worden geopend door de Rechtbank Midden-Nederland. Hierna zal er een lezing worden verzorgd door het Openbaar Ministerie (OM). De laatste lezing van de avond wordt gegeven door Van Benthem & Keulen.

Bouwman Roodveldt Kapinga Strafrechtadvocaten

Op donderdag 19 mei zal de avond worden afgetrapt door advocaten van het kantoor Bouwman Roodveldt Kapinga strafrechtadvocaten. Mark-Jan Bouwman is sinds 1999 strafrechtadvocaat en werkt daarnaast als (kinder)rechter-plaatsvervanger binnen de rechtbank Den Haag. De klassieke strafzaken op het gebied van zeden, drugs, diefstal en geweld genieten zijn voorkeur en daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het bijstaan van minderjarigen en het jeugdrecht.

Chiem Peters is, behalve oud-Tritonees, sinds 2020 als strafrechtadvocaat werkzaam bij BRK-advocaten. Chiem richt zich voornamelijk op commune strafzaken en heeft daarin de voorkeur voor zedendelicten.

De twee heren zullen u een inkijkje geven in het leven van een (strafrecht)advocaat door middel van anekdotes uit de praktijk en antwoord geven op al uw vragen.

Openbaar Ministerie

Heeft u altijd al willen weten hoe het eraan toegaat bij het Openbaar Ministerie? Heeft u affiniteit met het strafrecht of heeft u juist interesse in het oplossen van maatschappelijk vraagstukken met behulp van uw juridische en maatschappelijke kennis? De lezing van het OM op donderdag 19 mei 2022 speelt in op deze interesses. Frédérique Malefason kan u alles vertellen over de combinatie topsport en studie en hoe het werk als plaatsvervangend Officier van Justitie eruit ziet. Bij het Parket Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM) houdt zij zich bezig met zaken aangaande verkeersmisdrijven en allerlei soorten overtredingen. Ook komt zij iets vertellen over commune strafzaken. Vervolgens zal Corrien Rijs, ook plaatsvervangend Officier van Justitie, u alles vertellen over het mogelijke traineeship bij het OM. Als opleider van de OM-trainees kan zij u precies vertellen welke mogelijkheden er zijn. Op deze manier bent u verzekerd van een volledig beeld van het werk en de vele kansen die het OM te bieden heeft. Dus is het uw grote droom om als Officier van Justitie misdadigers op te sporen en te vervolgen? Of heeft u te veel misdaadseries gekeken en bent u nieuwsgierig hoe de vervolging ‘in het echt’ in zijn werk gaat? Noteer donderdag de 19e dan in uw agenda!

VBK

Het is alweer de vijfde keer dat Van Benthem en Keulen op de Carrièredagen verschijnt. Dit onder veel rechtenstudenten bekende advocatenkantoor van Utrechtse bodem behoort tot de top 20 grootste advocatenkantoren van Nederland.

Programma Juridische avond

donderdag 19 mei

17.15 - 18.15
Bouwman Roodveldt Kapinga Strafrechtadvocaten
18.30 - 19.30
Officier van Justitie
20.30 - 21.30
Van Benthem & Keulen

VRIJDAG 20 MEI

RECRUITMENTDINER

Carrièretijgers opgelet! Heeft u altijd al willen weten hoe het is om te werken bij een groot advocatenkantoor, bent u van plan de financiële wereld over te nemen als u later groot bent, of gaat u het vaccin voor de volgende pandemie op de markt brengen? Het recruitmentdiner biedt u een unieke kans om met diverse potentiële werkgevers in contact te komen. De deelnemende advocatenkantoren zijn VBK en Lumen Lawyers. Vanuit de zakelijke sector nemen CROP en Fincade deel aan het diner. Ook InteRNA en Genmab zullen plaatsnemen aan tafel: studeert u Biomedische Wetenschappen, Farmaceutische Wetenschappen, of een andere studie in de ‘levenswetenschappen’? Grijp dan deze kans om met twee vooraanstaande biotech-bedrijven in gesprek te gaan.

Voorafgaand aan het diner wordt er voor de juridische studenten onder u een lezing gegeven door Lumen Lawyers. Ook vinden er twee zakelijke workshops plaats, georganiseerd door CROP en Fincade. U kunt zich apart voor deze middagprogramma’s inschrijven.

U kunt zich tot en met 2 mei inschrijven voor het recruitmentdiner. Voor deelname geldt een cv-selectie, dus zorg ervoor dat uw cv opgepoetst is. Het diner is voor geselecteerde leden gratis en voor geselecteerde oud-leden geldt een kleine bijdrage van 10 euro. Wilt u genieten van een overheerlijk meergangen diner en uw netwerk uitbreiden door met gerenommeerde kantoren, bedrijven en organisaties in contact te komen? Schrijf u dan in!

Lees meer Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
 • InteRNA
 • Genmab
 • CROP
 • Fincade
 • Lumen Lawyers
 • Van Benthem & Keulen

Recruitmentdiner

Op vrijdag 20 mei zal het jaarlijkse recruitmentdiner plaatsvinden. Dit diner biedt u een unieke kans om met diverse potentiële werkgevers in contact te komen. De deelnemende advocatenkantoren zijn Lumen Lawyers en Van Benthem en Keulen. Vanuit de zakelijke sector geven Fincade en CROP acte de présence.
Dit jaar is het diner ook interessant voor studenten uit de bètawetenschappen: u kunt aanschuiven bij InteRNA en bij de hoofdsponsor van de Triton Carrièredagen 2022: Genmab.

Het is u aan te raden om ook deel te nemen aan het zakelijke of juridische middagprogramma. CROP, Fincade en Lumen Lawyers zullen allen een lezing verzorgen voorafgaand aan het recruitmentdiner.

Op vrijdag 20 mei zullen om 18.30 de zaaldeuren openen voor alle genodigden. Het recruitmentdiner zal aanvangen met een openingslezing vanuit Genmab, de hoofdsponsor van de Triton Carrièredagen 2022. Na deze lezing zullen alle aanwezige (oud-)leden onder het genot van een heerlijk diner kennismaken met de verschillende afgevaardigden uit de zakelijke, juridische en medische sector. Gedurende de avond zullen enkele sprekers kort iets vertellen over hun carrière of de carrièremogelijkheden binnen hun bedrijf.

InteRNA

InteRNA is een pharmaceutisch bedrijf gevestigd in Nijmegen met een R&D afdeling op het Utrecht Science Park. Het bedrijf is innoverend met nieuwe mRNA technieken die gebruikt worden voor een verscheidenheid aan nieuwe baandoorbrekende medicijnen tegen verschillende kankervormen.

Fincade

Jouw volgende stap in finance; hoe bepaal je die?
Je bent goed met cijfers of je hebt zelfs (bijna) een financiële studie achter de rug. Maar wat kun je daar dan mee? En wat is er allemaal? En hoe bepaal je dan wat bij JOU past?
Fincade (Finance Career Developers) is specialist in het bouwen van carrières in finance en neemt je graag mee in hoe jij jouw ambitie kunt bepalen én hoe je daar naartoe kunt groeien.
Klaar voor jouw volgende stap?
Fincade zal op 20 mei ook aanschuiven bij het recruitmentdiner. Fincade is een recruitmentbureau voor zakelijke studenten geïnteresseerd in de Finance-sector waarbij er ook geschikte opleidingen worden aangeboden. Vooraf aan het diner zullen zij een workshop geven, die voor alle zakelijke studenten een absolute must-have is!

CROP

Naast Fincade zal ook CROP aanschuiven bij het recruitmentdiner. CROP is van oorsprong een accountantsbureau, maar biedt ook andere diensten aan, zoals HR-services en een Legal-praktijk. Direct voor het diner zullen zij tevens een interessante case verzorgen, waarbij deze verschillende vakgebieden zullen samenkomen in het analyseren van Tony Chocoloney.

CROP combineert de flexibiliteit van een middelgroot kantoor met de kwaliteit en deskundigheid van een grote organisatie. Zo staat CROP in de top 15 van kantoren in Nederland met de meeste registeraccountants en hebben zij vele expertises onder één dak. Op 20 mei nemen ze u graag mee in hun dagelijkse praktijk en maken dan graag kennis met u!

Van Benthem & Keulen

Het is alweer de vijfde keer dat Van Benthem en Keulen op de Carrièredagen verschijnt. Dit onder veel rechtenstudenten bekende advocatenkantoor van Utrechtse bodem behoort tot de top 20 grootste advocatenkantoren van Nederland.

Programma Recruitmentdiner

vrijdag 20 mei

16.45 - 17.30
Lumen Lawyers
16.45 - 17.30
Fincade
17.30 - 18.30
CROP
18.45
Diner