Foto: Jacco Broeren

Talentendag

Waar: U.S.R. “Triton” (Verlengde Hoogravenseweg 13, Utrecht)

Wanneer: 21 mei 2022

 

Aankomend jaar, of misschien wel over een paar jaar, zal ook jij gaan kiezen naar welke stad jij vertrekt om je studententijd door te brengen. Misschien is die keuze zelfs al gemaakt en zie jij Utrecht als jouw toekomstige stad. In beide gevallen is het goed om te kijken hoe het er aan toe gaat op een van de leukste studenten verenigingen: de U.S.R. “Triton”.

Om junioren roeiers in Nederland alvast een kans te bieden om een kijkje te nemen op Triton organiseren wij de Juniorendag.

Op de Juniorendag zal je na een rondleiding in het gebouw en de loods in een boot van Triton mee roeien met Ouderejaars wedstrijdroeiers. Na het roeien staat er een drankje en een eten voor je klaar, waarbij we met alle junioren en de wedstrijdsectie van Triton gezamenlijk eten en borrelen. Hierbij heb je genoeg ruimte om vragen over bijvoorbeeld het roeien of studiekeuze te stellen.

Ook je ploeggenoten zijn van harte welkom!

Na het inschrijven kun je een mail in je inbox verwachten met verdere informatie over de Juniorendag. De inschrijving sluit op 1 juli. Wacht niet te lang met inschrijven, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Ben je geïnteresseerd?

Geef jezelf hier op!