Junioren

Weet je als junior nog niet waar je wilt studeren? Kom dan zeker een kijkje nemen in Utrecht. Want weet je dat de Universiteit van Utrecht de hoogst aangeschreven Universiteit van Nederland is? Sterker nog, het behaalde onlangs de negende plaats op de lijst van beste universiteiten van de wereld! Voor een HBO-opleiding ben je in Utrecht eveneens op de juiste plek. De Hogeschool van Utrecht heeft een ontzettend groot aanbod van verschillende opleidingen. Om over de Hogeschool van de Kunsten, het TIO en talloze andere studie-instellingen nog maar te zwijgen.

Zowel de Universiteit van Utrecht als de Hogeschool van Utrecht bieden vele mogelijkheden om studeren en topsport te combineren. Triton heeft goede contacten met topsportco├Ârdinatoren van beide instanties. Dit maakt de combinatie van wedstrijdroeien bij Triton en studeren een stuk leuker!

Er zijn jou een aantal junioren voorgegaan, die geen spijt hebben van hun keuze. Wil jij weten hoe het is om als (ex-)junior te roeien bij Triton, neem dan contact met ons op. Wij brengen je in contact met ex-junioren van de vereniging naar jouw keuze.

Als ex-junior zijn er verschillende mogelijkheden op Triton, afhankelijk van je wensen en niveau. Iedereen die bij Triton begint, roeit eerst de afroeiperiode. Tijdens deze zes weken leer je in korte tijd de vereniging kennen. Daarna kan je de eerstejaars wedstrijdselectie versterken. In onze eerstejaars wedstrijdachten roeien elk jaar wel weer een aantal ex-junioren. Een andere mogelijkheid is instromen in een middengroep of in het Regionaal Talent-centrum. Zie ook de pagina over onze professionele coaching.

Voor meer informatie over de combinatie van studeren en roeien kun je altijd contact opnemen met de Commissaris Werkende Leeden I (Commissaris Wedstrijdroeien) of kom gewoon een keer kijken op Triton!

Commissaris Werkende Leeden I
N. (Nick) Jansen
030- 2889588
cwl1@usrtriton.nl