Lentelid worden

De jaarlijkse Lente Introductieperiode is één van de twee momenten in het jaar waarop de U.S.R. “Triton” nieuwe leden toelaat. Anders dan tijdens de UIT-week, ligt de focus tijdens de Lenteperiode veel meer op het werven van fanatieke roeiers en zullen er geen 300, maar een kleinere groep nieuwe leden aangenomen worden. Na de inschrijfdagen word je als potentieel Lentelid ingedeeld in een ploegje en leer je elkaar, de vereniging en de roeimogelijkheden beter kennen. Na deze kennismakingsperiode word je op basis van roeitalent, enthousiasme en kracht toegelaten en mag je jezelf officieel Lentelid noemen!

In 2021 zullen de inschrijfdagen online plaatsvinden op 21 tot en met 24 maart. De Lenteperiode zal vormgegeven worden binnen de door de overheid gestelde maatregelen. Je wordt ingedeeld in een Lenteploeg en gaat onder leiding van jouw coachkader je eerste roeihalen maken en hard trainen op de ergometer en tijdens de outdoor. Daarnaast leer je elkaar en de vereniging beter kennen tijdens leuke activiteiten en evenementen zoals borrels (in het park), bootje varen door de gracht, de online Lentebokaal en het Lentediner. Je zult merken dat Triton al snel als thuis begint te voelen en dat het Lente lidmaatschap je perfect voorbereidt op de daaropvolgende afroeiperiode en wedstrijdselecties in het nieuwe studiejaar.

Wil je op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen wat betreft de invulling van de Lenteperiode, stuur een mailtje naar lic@usrtriton.nl.