Maatschappelijk Triton


Goededoelenweek

Elk jaar organiseert Triton zijn eigen Goededoelenweek. Tijdens deze week staat de vereniging in het teken van geld ophalen voor dit goede doel. Goede doelen uit afgelopen jaren waren Stichting BestBuddies Nederland en Fitkids. Hiernaast is er tijdens deze week voor veel andere goede doelen de mogelijkheid om zich te presenteren tijdens onze goededoelenmarkt.


Ringvaart

Elk jaar nemen ploegen van Triton en externen deel aan de Ringvaart Regatta. Vaak wordt er met deze tocht van 100 kilometer geld opgehaald voor goede doelen zoals Stichting KiKa, Stichting DidIt en het WKZ Kindersportcentrum.


Stichting MOVE

Kinderen kunnen meer bereiken in de maatschappij als ze hun mogelijkheden ontdekken. Dat is helaas niet vanzelfsprekend voor alle kinderen. Daarom organiseert Triton al jaren wijkprojecten in samenwerking met Stichting MOVE.


New Dutch Connections

New Dutch Connections inspireert en motiveert jonge asielzoekers. Via New Dutch Connections is een groep enthousiaste Tritonleden afgelopen jaar begonnen met het verzorgen van clinics en trainingen voor deze groep jonge mensen.


Schoolroeien

Al sinds jaren organiseert Triton schoolroeien. Hiermee enthousiasmeren we jongeren en kinderen voor de roeisport en lichamelijke beweging in het algemeen.