Triton tijdens de UIT

Triton aan de Kade

10 tot en met 13 augustus  – inschrijven onderaan de pagina

Ondanks het feit dat de UIT dit jaar een andere invulling heeft, is het ook dit jaar weer mogelijk om sfeer te komen proeven op onze donkerblauwe vereniging. Wij presenteren: “Triton aan de Kade”!

Je kunt je komen inschrijven, je eerste roeihalen maken of een rondleiding door het gebouw volgen. Ook zullen er genoeg Triton leden aanwezig zijn om al te vragen te beantwoorden.

Vanaf 1 augustus is het mogelijk het online inschrijfformulier in te vullen. Wanneer je dit gedaan hebt ben je verzekerd van een plek op ons terras. Heb je dit nog niet gedaan en wil je eerst een kijkje komen nemen voordat je je inschrijft? Ook dan kun je een plekje reserveren, houd hiervoor onze website en sociale media (Instagram & Facebook) in de gaten!

Trommel al je vrienden en je UIT-groepje op en kom langs om de donkerblauwe sfeer op Triton te proeven!

Inschrijven

Al lid van Triton? Schrijf u dan in via het ledenportaal.

<!–Wegens de nieuw afgekondigde coronamaatregelen zijn we genoodzaakt de Triton aan de Kade tijdslots aan te passen. Dit betekent helaas dat alle tot nu toe geplaatste reserveringen niet meer geldig zijn. De inschrijving voor de nieuwe tijdsloten zal zaterdag 8 augustus om 11:00 uur worden geopend. Als je een reservering had geplaatst ontvang je hierover nog bericht.–>