Triton herstart roeiactiviteiten per 11 mei

Naar aanleiding van de aangekondigde gefaseerde versoepeling van de geldende coronamaatregelen op woensdag 6 mei jl., heeft de U.S.R. “Triton” besloten per 11 mei de roeiactiviteiten op de vereniging (gedeeltelijk) te herstarten. Middels dit bericht stellen wij u graag op de hoogte van de voorgenomen wijzigingen.

Roeien

Vanaf maandag 11 mei zal het voor alle junioren, wedstrijdroeiers en overige leden in het bezit van skiffexamen S1 of S2 toegestaan zijn onder voorwaarden te skiffen. De voorwaarden die hieraan gesteld worden zullen door de Commissaris Werkende Leeden 1 en Commissaris Werkende Leeden 2 richting de betreffende groepen gecommuniceerd worden. Er zal door zowel de gemeente Utrecht als het bestuur op de naleving van deze voorwaarden strikt worden toegezien. Bij overtreding van deze voorwaarden door een individu, zal het recht tot skiffen van betreffend individu worden ingetrokken. Roeien in grotere nummers is vooralsnog niet toegestaan. De Driewerf en zaal zullen tot nader order gesloten blijven, gebruik van kleedkamers en omkleden op Triton of de Driewerf is niet toegestaan.

Verenigingsleven

Momenteel is er nog veel onduidelijk over de exacte gevolgen van de aangekondigde versoepeling voor het verenigingsleven op Triton. Wij zien hierover in overleg met de betrokken instanties, nadere berichtgeving volgt zo spoedig mogelijk.

Contact

Bij vragen over de voorgenomen versoepeling, de geldende coronamaatregelen op Triton en/of overige coronagerelateerde zaken, verzoeken wij u te mailen naar praeses@usrtriton.nl.

Met donkerblauwe groet,
Het 139ste bestuur der U.S.R. “Triton”