Maatschappelijk Triton


Rowing Blind Utrecht

Goed roeien doe je meer dan iedere andere sport op gevoel. Hierdoor leent de sport zich goed voor sporters die zich voornamelijk op hun gevoel beroepen - slechtzienden en blinden. Vanuit hier ontstond het idee deze mensen met de roeisport in contact te brengen. Zodoende is Rowing Blind een aantal jaar geleden door Tritonezen opgezet. Inmiddels is het bij meerdere verenigingen mogelijk om via de Stichting Rowing Blind als blinde of slechtziende je eerste roeihalen te maken. Zo maken we samen de roeisport voor iedereen toegankelijk!
Kijk voor meer informatie over het Rowing Blind inititief op: https://rowingblind.nl/ of neem contact op met info@rowingblind.nl .

Ga naar website

Stichting MOVE

Kinderen kunnen meer bereiken in de maatschappij als ze hun mogelijkheden ontdekken. Dat is helaas niet vanzelfsprekend voor alle kinderen. Daarom organiseert Triton al jaren wijkprojecten in samenwerking met Stichting MOVE.

Ga naar website

Goededoelenweek

Elk jaar organiseert Triton zijn eigen Goededoelenweek. Tijdens deze week staat de vereniging in het teken van geld ophalen voor dit goede doel. Goede doelen uit afgelopen jaren waren Stichting BestBuddies Nederland en Fitkids. Hiernaast is er tijdens deze week voor veel andere goede doelen de mogelijkheid om zich te presenteren tijdens onze goededoelenmarkt.


Ringvaart

Elk jaar nemen ploegen van Triton en externen deel aan de Ringvaart Regatta. Vaak wordt er met deze tocht van 100 kilometer geld opgehaald voor goede doelen zoals Stichting KiKa, Stichting DidIt en het WKZ Kindersportcentrum.


Schoolroeien

Al sinds jaren organiseert Triton schoolroeien. Hiermee enthousiasmeren we jongeren en kinderen voor de roeisport en lichamelijke beweging in het algemeen.

Ga naar website