Huidige partners

De huidige partners van Triton ondersteunen onze roeiers en vereniging continu in het faciliteren van een succesvol roeisport klimaat en een breed verenigingsleven.
Hiervoor bedanken we graag al onze sponsoren en partners:


Northwave

A SAFE DIGITAL JOURNEY

Onze huidige samenleving heeft ook een digitale hartslag. Informatiebeveiliging is een voorwaarde voor de continuïteit van organisaties en voorzieningen, want cyberincidenten hebben impact op alle facetten van de bedrijfsvoering. Het is noodzaak geworden om beschermende maatregelen te nemen waarin mens, proces en technologie steeds op elkaar afgestemd blijven.

Dat lukt alleen goed als specialisten op allerlei vakgebieden gericht samenwerken aan hetzelfde doel. Veel organisaties kunnen dat niet voldoende zelf invullen. Onze opdrachtgevers besteden daarom graag de complexiteit van security management en security maatregelen aan ons uit. Daarmee lossen ze dat vraagstuk integraal en structureel op.

Northwave bewaakt 24*7 de security van organisaties vanuit haar Security Operations Center. We staan organisaties bij met ons Incident Response Team en digitaal forensisch rechercheurs gedurende cybersecurity incidenten. En onze security consultants adviseren, testen en trainen organisaties om hun business veilig te kunnen ontwikkelen en hun diensten te kunnen verlenen.

Die 360 graden aanpak is ons handelsmerk. Wij noemen dat Intelligent Security Operations. Met die dienstverlening dragen we bij aan de veiligheid in onze samenleving en realiseren we met onze klanten een veilige digitale reis.

Ga naar website

GenDx

GenDx is wereldleider op het gebied van moleculaire diagnostiek voor transplantatie en ontwikkelt software waarmee weefsel op DNA-niveau getypeerd kan worden. Daarnaast biedt GenDx excellente klantenondersteuning en educatie van het hoogste niveau. Op die manier wordt de meest geschikte donor gevonden en wordt de kwaliteit van leven van transplantatiepatiënten verbeterd. Sinds 2019 wordt de competitievloot gesponsord door GenDx naar aanleiding van de succesvolle terugkeer van de sportverenigingen bij studentensportstichting Mesa Cosa. Wietse Mulder, CEO van GenDx, UU alumnus, oud-roeier en oud-bestuurder heeft in dit proces als een betrokken adviseur van de verenigingen opgetreden.

Wietse Mulder, GenDx: “Wij weten wat het betekent om als donor het verschil te maken, daarom vinden wij het belangrijk om partner te zijn van deze sportverenigingen. Door deze samenwerking bereiken we een gezonde en jonge groep mensen die de potentie hebben om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van transplantatie patiënten. Wij hopen samen met de verenigingen meer bekendheid te geven aan stamceldonatie en wij hebben de ambitie om zo het aantal geregistreerde donoren te laten groeien.”

Triton draagt hieraan bij door zich actief in te zetten voor de werving van stamceldonoren. Wilt U meer weten over de mogelijkheden bij GenDx of wilt U bijdragen aan de werving van donoren? Neem dan contact op met uw Commissaris Externe Betrekkingen via ceb@usrtriton.nl..

Ga naar website

Mesa Cosa

Met het motto “Mens Sana in Corpore Sano”, ofwel een gezonde geest in een gezond lichaam, zet de studentensportstichting Mesa Cosa zich al sinds 1991 in voor de Utrechtse studentensport. Dit doen ze onder andere door de exploitatie van het Sportcentrum Olympos. Samen met de zogenaamde "SHOT" verenigingen waar Triton onderdeel van uitmaakt blijven we ons zo samen met de Sportraad inzetten voor gezonde studenten van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht.

Ga naar website

Bavaria

Sinds jaar en dag wordt er op ”de Punt” Bavaria geschonken. Van beachborrel tot en met botensop, het bier dat al sinds 1719 in Lieshout wordt gebrouwen, is onmiskenbaar aanwezig.

Ga naar website

Fysiotherapie Utrecht Oost

Fysiotherapie Utrecht Oost ondersteund het succesvolle roeiklimaat van Triton op verscheidende manieren. Zo ondersteunen ze wedstrijdroeiers via een inloopspreekuur, lezingen, behandelingen en het faciliteren van een outdoor training!

Ga naar website

Stëlz - Hard seltzer

Stëlz is sinds 2020 als eerste aanwezig op de Europese hard seltzer markt. Door het schenken van Stëlz is er een fris alternatief met laag aantal calorieën en zonder gluten voor onze leden.

Ga naar website

Café de Vrienden

Dé stamkroeg van de U.S.R. Leden drinken op vertoon van hun Tritonpas van zondag t/m donderdag een biertje voor 1,80. Uiteraard zijn we hier gedurende de UIT iedere avond aanwezig. Maar ook met de onthulling van het gala-thema, na de inschrijving van de eerstejaars en tijdens de Lente Introductie Periode zijn we hier te vinden.

Ga naar website

Newsbit

Sinds 2018 brengt Newsbit helder en begrijpelijk nieuws over cryptocurrency en blockchain naar Nederlandstalige lezers. Met trots fungeert Newsbit als sponsor van Triton tijdens de UIT.

Ga naar website

Utrecht Promotions

Textieldrukkerij Utrecht Promotions is onze vaste partner op het gebied van bedrukte en geborduurde textiel.
Leden van U.S.R. “Triton” kunnen hier hun bestellingen plaatsen en krijgen hier bij elke bestelling een standaard kortingspercentage van 10 %.
Utrecht Promotions is gevestigd in de wijk Oudwijk, net buiten het centrum van Utrecht, en is makkelijk per OV en fiets te bereiken.

Ga naar website