Triton Carrièredagen

Eerste editie van de Triton Carrièredagen!

13 - 16 februari 2018

Update: de inschrijvingen zijn gesloten! Mensen die zich hebben ingeschreven zullen z.s.m. een mail ontvangen met meer details.

Met 136 jaar Triton om op terug te kijken is het nu tijd om vooruit te blikken: van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 februari 2018 vinden voor het eerst de Triton Carrièredagen plaats! Deze dagen zullen in het teken staan van arbeidsmarktoriëntatie, zelfontplooiing en loopbaanbegeleiding om Tritonleden te ondersteunen bij de ontwikkeling van student tot starter. Tijden de Triton Carrièredagen wordt daarom een brug geslagen tussen student en bedrijf. Nuttig, want de studenten van nu zijn immers de professionals van de toekomst!

Om passende activiteiten aan te kunnen bieden aan elk lid zijn de dagen ingedeeld naar vakgebied:

Leer meer over consultancy tijdens de Businessdag en word stressbestendig tijdens de Medische Avond. Leer over effectief altruisme tijdens de Psychologische avond en wees de investeerder van de toekomst na de lezing over blockchain tijdens de Innovatieavond. Maak kennis met kleine én grote (advocaten)kantoren tijdens de Juridische Avond. De volledige invulling van de afzonderlijke evenementen is te vinden onder de programmabeschrijving.

We zien je graag in de week van 13-16 februari 2018 om samen met ons tijdens de Triton Carrièredagen de eerste stappen van je verdere loopbaan te zetten. 

Sta je al op aanwezig bij het Facebook Event?

Bekijk het weekprogramma

Workshop: Leer alles over de werking van cryptocurrencies en Blockchain

Innovatie avond, woensdag 14 februari Meer info

Juridische Avond: verschillende workshops + driegangendiner!

Juridische avond, donderdag 15 februari Meer info

Lezing: carrière twijfels in de medische wereld

Medische avond, dinsdag 13 februari Meer info

Netwerkborrel: wat kan jij nog naast je studie ondernemen?

Netwerkborrel, vrijdag 16 februari Meer info