Triton Carrièredagen

Eerste editie van de Triton Carrièredagen!

Wij danken alle partijen die hebben bijgedragen aan het succes van de eerste editie van de Triton Carrièredagen. Mede dankzij jullie hebben onze leden in februari 2018 de kans gekregen deel te nemen aan workshops, lezingen en andere activiteiten die tijdens deze week georganiseerd werden. Naast dit grote succes, werden onze Carrièredagen door Aegon uitgeroepen tot het beste idee van studentenroeiend Nederland, iets wat ons sterkt in de overtuiging om aankomend jaar een tweede editie te organiseren in de week van maandag 14 t/m vrijdag 18 januari 2019.

Wilt u bijdragen aan deze editie? Neem dan contact op via carrieredagen@usrtriton.nl.

Nagenieten van vorig jaar? Bekijk dan hier de aftermovie.

Bekijk het programma van aankomende editie

Medische avond: Fysiologische data binnen de roeisport, weesgeneesmiddelen en panelgesprek met specialisten

Medische avond, woensdag 16 januari Meer info

Duurzaamheid & innovatie avond: kom meer te weten over hoe bedrijven duurzaamheid en/of innovatie gebruiken om hun bedrijf verder te helpen.

Duurzaamheid & innovatie avond, woensdag 16 januari Meer info

Recruitmentdiner: driegangendiner met verschillende kantoren uit de business en juridische sector.

Recruitmentdiner, donderdag 17 januari Meer info

Politieke avond: hoe breng je jouw verhaal op een overtuigende manier over?

Politieke avond, dinsdag 15 januari Meer info

Programma

MAANDAG
Openingsceremonie

De officiële opening van de Triton Carrièredagen 2019!

Meer info
DINSDAG
Politieke avond

Op deze avond leer jij op een overtuigende en heldere manier jouw mening te presenteren en maak je middels lezingen kennis met wat de politiek jou te bieden heeft.

Meer info
WOENSDAG
Medische avond

Op deze avond zal de brug tussen fysiologische data en roeiprestaties geslagen worden, zullen nieuwe ontwikkelingen omtrent weesgeneesmiddelen besproken worden en zult u nieuwe carrière-inzichten opdoen in het panelgesprek met medisch specialisten!

Meer info
Duurzaamheid & innovatie avond

Duurzaamheid & innovatie; twee belangrijke ontwikkelingsprocessen die overal te vinden zijn en toegepast worden. Dit gebeurt op veel verschillende manieren en binnen veel verschillende vakgebieden. Op de Duurzaamheid & Innovatie avond zal u meer te weten komen over hoe duurzaamheid en innovatie een bedrijf verder kunnen helpen en welke uitdagingen deze met zich meebrengen.

Meer info
DONDERDAG
Recruitmentdiner

Een schitterend driegangendiner waar geselecteerde studenten mogen dineren met verschillende kantoren uit de financiële en juridische sector.

Meer info
VRIJDAG
Juridische middag

Ga het gesprek aan met advocaten en juristen en schrijf je in voor een van de lezingen en workshops en meld je aan voor het recruitmentdiner op donderdag avond!

Meer info
Business middag

Een middag gevuld met workshops en lezingen van hoogstaande bedrijven.

Meer info
Netwerkborrel

Maak op laagdrempelig niveau contact met kantoren en (oud)leden tijdens de afsluitende netwerkborrel op vrijdag 18 januari 2019.

Meer info