Triton Carrièredagen

Triton Carrièredagen 2020!

Van maandag 10 t/m vrijdag 14 februari 2020 vindt alweer de derde editie van de Triton Carrièredagen plaats, hét donkerblauwe carrière-evenement vóór en dóór (oud-)leden. Het belooft een week te worden vol interessante lezingen, workshops en een kroegcollege waarin uw carrière-oriëntatie, inspiratie en zelfontplooiing voorop staat. Bekijk snel ons programma!

Benieuwd hoe de week vorig jaar was? Neem een kijkje in het programma van 2019.
Voor een korte sfeerimpressie, bekijk de aftermovie van 2018.

Inschrijven

Openingsceremonie

Openingsceremonie, maandag 10 februari Meer info

Recruitmentdiner

Recruitmentdiner, donderdag 13 februari Meer info

Kroegcollege

Kroegcollege, vrijdag 14 februari Meer info

Programma

MAANDAG
Openingsceremonie

Tijdens de officiële opening van de Carrièredagen, dit jaar opnieuw op een bijzondere locatie, zullen carrièregerichte lezingen gegeven worden op zowel zakelijk als topsport gebied.

Meer info
DINSDAG
Duurzaamheid & Innovatie avond

Tijdens deze avond zal het gesprek worden aangegaan met verschillende organisaties over bepaalde aspecten van duurzaamheid en innovatie.

Meer info
WOENSDAG
Triton Talks - een andere blik op de maatschappij

Aan de hand van TED Talks zullen verschillende sprekers hun visie delen op hedendaagse onderwerpen. Filosofische dilemma’s worden op een interactieve en toegankelijke wijze op tafel gelegd.

Meer info
Medische avond

Op deze avond zullen nieuwe carrière-inzichten opgedaan worden omtrent medische baanbrekende ontdekkingen.

Meer info
DONDERDAG
Juridische middag

Bent u als sportieve rechtenstudent benieuwd naar juridische thema’s in de sport? Ambieert u een carrière bij het Openbaar Ministerie? Of studeert u helemaal geen rechten maar wekken onderstaande sprekers uw interesse?

Meer info
Business middag

Een leiderschapstraining verzorgd door Rob Haaring, CFO van TOPdesk.

Meer info
Recruitmentdiner

Een schitterend driegangendiner waarin selecteerde studenten de kans krijgen om in gesprek te gaan met verschillende kantoren binnen de zakelijke en juridische sector.

Meer info
VRIJDAG
Kroegcollege

In een informele setting, onder het genot van een biertje, zal een charismatisch spreker vertellen over ambitie, ondernemerschap en het nastreven van dromen.

Meer info