Triton Carrièredagen

Triton Carrièredagen 2022!

Dit  jaar vindt de vijfde editie van de Triton Carrièredagen plaats van 16 tot en met 20 mei. Voor het eerst georganiseerd in 2018, bieden de Triton Carrièredagen elk jaar een podium voor inspirerende verhalen, sprekers met een imposante carrière, internationale hoofdkantoren of lokale startups. De eerste lustrumeditie belooft een spectaculaire week te worden met onvergetelijke sprekers en een uiteenlopend programma.

Ter ere van het Ie lustrum van de Triton Carrièredagen organiseren wij na afloop van de openingsceremonie op maandag 16 mei  een borrel in Bar Josefien. U bent hier allemaal van harte welkom!

Het volledige programma van de Triton Carrièredagen 2022 en meer informatie over de sprekers en bedrijven vindt u hiernaast.

Voor een korte sfeerimpressie van de vorige editie, bekijk de aftermovie van 2021

Via onderstaande knop kunt u zich nu inschrijven voor de Triton Carrièredagen 2022! 

Inschrijven

Carrièredagen 2022

Openingsceremonie, maandag 16 mei Meer info

Programma

MAANDAG
Openingsceremonie

De Triton Carrièredagen zullen dit jaar geopend worden in het Academiegebouw met een openingswoord door burgemeester Sharon Dijksma. Daarna zullen Rebecca Gomperts, Harry van de Kraats en Steven Dondorp aan het woord komen en natuurlijk kan Genmab, de hoofdsponsor van deze editie, niet ontbreken. Bent u nieuwsgierig naar de carrière van een activist voor vrouwenrechten, een doorgewinterd bestuurder of van een raspoliticus? Kom dan zeker naar het Academiegebouw!

Meer info
DINSDAG
Duurzaamheid, Innovatie & Impactavond

De tweede dag van de Carrièredagen kenmerkt zich door perspectieven van verschillende bedrijven op een veranderende wereld, waar de noodzaak tot duurzaam en innovatief ondernemen steeds groter wordt. Lezingen worden verzorgd door sprekers vanuit Janssen, Novartis, de Gemeente Utrecht, MyOMy en Kartent. Enactus zal een workshop verzorgen.

Meer info
WOENSDAG
Medische avond

De derde dag staat volledig in het teken van de medische wereld. Roel Schaapveld, directeur van InteRNA, zal zijn licht laten schijnen over innovatie op medisch vlak. Hierna zullen Ernst Kuipers en Frank Beurskens aan het woord komen. De avond zal worden afgesloten met een panelgesprek tussen de sprekers.

Meer info
DONDERDAG
Businessavond

Dag 4 van de Carrièredagen bestaat uit twee parallelle programma’s. Op de zakelijke avond kunt u een workshop volgen, georganiseerd door Integrand. Hier leert u meer over de mogelijkheden als student in het bedrijfsleven.

Meer info
Juridische avond

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen binnen de rechtbank of bij het Openbaar Ministerie? Donderdagavond zullen BRK Strafrechtadvocaten en de Officier van Justitie een lezing houden. Ook VBK, het bekendste advocatenkantoor van Utrecht, is aanwezig.

Meer info
VRIJDAG
Recruitmentdiner

De Triton Carrièredagen worden dit jaar afgesloten met het recruitmentdiner: onder het genot van een diner op ‘de Punt’ kunt u kennismaken met diverse afgevaardigden uit de zakelijke, juridische en biotechnologische sector. Bij het diner zullen Genmab, InteRNA, CROP, Fincade, Lumen Lawyers en VBK aanwezig zijn.

Meer info