Triton Carrièredagen

Triton Carrièredagen 2021!

Aankomend jaar vindt de vierde editie van de Triton Carrièredagen plaats van 19 tot en met 23 april. De huidige situatie vergt veerkracht om creatieve oplossingen te verzinnen, dus dit jaar worden de Carrièredagen in een nieuw jasje gestoken: Triton Talks.  Het idee van de Triton Talks is dat er korte tijdsblokken zijn met verschillende thema’s elke avond van de week. Maar deze tijdsblokken worden niet alleen gevuld met lezingen; er zijn ook diepte-interviews en cursussen. De week biedt de mogelijkheid tot zelfontplooiing, door middel van interessante sprekers en succesvolle bedrijven. Bekijk het volle programma! 

Geen zin om te lezen maar toch benieuwd naar het programma? Bekijk dan nu een samenvatting van de plannen van de week : introductie van 2021

Benieuwd hoe de week vorig jaar was? Neem een kijkje in het programma van 2020.
Voor een korte sfeerimpressie, bekijk de aftermovie van 2018.

Graag willen wij erbij vermelden dat de link werkt voor de hele week. Schrijft u zich in op maandag? Dan kan u ook de vrijdag bijwonen. Ook is het niet verplicht om direct alle lezingen op maandag bijwonen, mocht u bijvoorbeeld alleen interesse hebben in één lezing op die avond.

Inschrijven

Openingsdag

Openingsdag, maandag 19 april Meer info

Vitaliteitscursus

Vitaliteitscursus, vrijdag 23 april Meer info

Lustrumdag

Lustrumdag: de Succesformule , vrijdag 23 april Meer info

Programma

MAANDAG
Openingsdag

Tijdens de officiële opening van de Triton Carrièredagen: Triton Talks, dit jaar opnieuw live vanaf de Driewerf, spreken onder andere Willem Westermann, Bert van Meurs en Jendy Jalving. Bent u benieuwd naar de carrière van een jurist in de evenementenbranche, of een vrouwelijke helikopterpiloot? Wees dan aanwezig maandag 19 april.

Meer info
DINSDAG
Triton Talks: dag 2

De tweede dag van de Triton Talks kenmerkt zich door diverse perspectieven van sprekers op de begrippen veerkracht en transformatie. De avond wordt geopend door Felicitas Biwer, over haar onderzoek naar effectieve leerstrategieën Defensity College, onder leiding van Erik Noordam. Dit bedrijf wordt gevolgd door Dick Benschop, CEO van Schiphol. De veelzijdige avond wordt afgesloten door Marie-José Jager, die werkzaam is als klinisch neuropsycholoog.

Meer info
WOENSDAG
Triton Talks: dag 3

De derde dag van de Triton Talks wordt gevuld met een divers programma waarin sprekers hun visie delen over transformatie en veerkracht in moeilijke situaties. Management consultancy SeederDeBoer, oncoloog-chirurg Marc Govaerts en Philips Global Head of Sustainability and Chief of Staff Innovation & Strategy , Robert Metzke, zijn aanwezig om u mee te nemen op de derde dag van de Triton Talks.

Meer info
DONDERDAG
Triton Talks: dag 4

Op de een na laatste dag van de Triton Talks is Van Benthem en Keulen, het bekendste advocatenkantoor van Utrecht aanwezig. Ook komt Bas Verhoef van Philips en CEO van Watermelon, Alexander Wijninga, langs om hun persoonlijke verhaal te vertellen.

Meer info
VRIJDAG
Lustrumdag: de Succesformule

Een speciale afsluiter van de week: de Lustrumdag. Kom luisteren naar de wisselende toekomst van oud-Tritonezen. Volg in de middag een vitaliteitscursus van Frisse Blikken!

Meer info
Vitaliteitscursus

In de vitaliteitstraining geeft Frisse Blikken een stukje theorie en oefeningen over wat vitaliteit is en wat het belang ervan is. Het draait erom studenten te informeren over vitaliteit, hen hierover na laten denken en laten kennismaken met oefeningen die vitaliteit verbeteren. 

Meer info