Triton Carrièredagen

Triton Carrièredagen 2024

Voortbouwend op het succes van de afgelopen edities zal Triton aankomende februari voor een zevende maal de Triton Carrièredagen organiseren. Aanstaande editie wordt een veelbelovende week met focus op professionele zelfontplooiing, loopbaanoriëntatie en samenwerkingen. Wij bieden een podium voor inspirerende verhalen, imposante carrières, internationale hoofdkantoren en lokale startups.

Omcirkel 12 t/m 16 februari donkerblauw in uw agenda, en zorg ervoor dat u aanwezig bent op de avond(en) waar uw interesses liggen. De week wordt gevuld door een openingsceremonie, interactieve lezingen en inspirerende workshops. De week zal op vrijdag afgesloten met een recruitmentdiner, waar u kennis kunt maken met verschillende bedrijven en kan genieten van een chique diner.

Dit jaar zullen de carrièredagen het thema “Transformatie” hebben. De lezingen en workshops die plaatsvinden zullen dan ook onder andere in het teken staan van de transformatie van student naar young professional. Ook zullen er sprekers aan bod komen die eigenhandig hun sector hebben weten te transformeren.

Mis deze kans niet en schrijf je in voor de avond(en) van uw voorkeur via de volgende link:

Volg onze Instragrampagina via @tritoncarrieredagen.