Lustrumcadeau Oud-Triton

“Triton weer het water op”

Wij willen graag Oud-Triton en alle donateurs bedanken voor het lustrumcadeau voor het 28e Lustrum.

Afgelopen tijd was, net zoals voor vele anderen, een lastige periode voor onze vereniging. Met het sluiten van onze deuren werd er minder geroeid, minder in de zaal gezeten en kon de lustrumviering geen doorgang vinden.

Nu de deuren weer open mogen, en de boten weer gepakt worden, mag Triton weer het water op!
Om dit te ondersteunen heeft Oud-Triton ons het mooie cadeau gegeven van €10.000, ten voordele van onze vloot. Zodat we niet alleen met open armen, maar ook met open boten iedereen weer terug op de vereniging kunnen verwelkomen!


Oud-Triton is de oud leden vereniging van Triton. Onder het motto ‘Voor altijd Donkerblauw’, organiseren ze evenementen voor oud leden, en ondersteunen ze Triton voor de huidige leden, om hen een minstens net zo mooie Donkerblauwe tijd te gunnen, als dat ze zelf hebben gehad.
Geïnteresseerd in Oud-Triton? Ga naar oudtriton.nl voor meer informatie!