Triton Carrièredagen

Openingsdag

MAANDAG 19 APRIL

OPENINGSDAG

De officiële opening van de Carrièredagen zal dit jaar opnieuw op een bijzondere locatie plaatsvinden: de Driewerf! De tweede huiskamer van alle leden van de U.S.R. ‘ Triton’.  De Triton Talks zijn te volgen door middel van de livestream, vanuit uw eigen studentenkamer.

Op de openingsdag worden interessante lezingen gegeven die zich laten kenmerken door persoonlijke ervaringen van de sprekers die zij hebben opgedaan tijdens het bewandelen van hun carrièrepad.

Vanaf 19:00 begint de avond. Gezien de Triton Talks te volgen zijn met een livestream is er plek voor iedereen die zich heeft aangemeld.

Lees meer Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
  • Willem Westermann - Voorzitter VVEM en Lid van Verdienste
  • Jendy Jalving - Helikopterpiloot
  • Bert van Meurs - Philips Chief Business Leader Image Guided Therapy

Openingsdag

Maandag 19 april beginnen de Triton Carrièredagen om 19:00. Sprekers zullen spreken op de Driewerf en u kunt dit volgen vanuit uw eigen huiskamer!

Willem Westermann

Als student heeft Willem Westermann bij Triton geroeid. Roeien is zijn sport gebleven: u kunt hem nu vinden in een coastal skiff op en rond de Kaag. Zijn studententijd bood, naast het roeien, de mogelijkheid om heel veel activiteiten te organiseren. Westermann werd bij steeds meer evenementen betrokken en zo is die evenementenwereld zijn wereld geworden. Een wereld waar heel veel te doen is, voor zowel een jurist als iemand die gewoon van aanpakken houdt. Alleen is alles in die wereld op dit moment even anders. Het afgelopen jaar werd Westermann nog actiever dan daarvoor om de evenementenbranche op de been te houden. Mogelijkheden zoeken in wat wel kan in plaats van focussen op wat niet kan. Met 90% omzetverlies bij de evenementenorganisatoren, -locaties en -leveranciers waar Westermann dagelijks mee te maken heeft wordt zijn verhaal 19 april geen simpel verhaal. Bent u benieuwd hoe het is om veerkrachtig te moeten zijn in zulke situaties? Kom dan kijken 19 april om 18:00!

Bert van Meurs

Op maandag 19 april om 20:00 zal niemand minder dan Bert van Meurs, Chief Business Leader Image Guided Therapy van Philips én lid van Royal Philips Executive Committee, spreken. Bert zal een inspirerend verhaal delen over innovatie als duurzaam onderscheidend vermogen binnen Philips. Van 1980 tot en met 1985 heeft Bert Natuurkunde gestudeerd in Utrecht. Naast deze studie was hij student-assistent Informatica bij de Universiteit Utrecht én roeide hij nog een blauwe maandag bij A.U.S.R. Orca. Na deze jaren als student begon Bert in 1985 zijn eerste officiële baan als onderzoekswetenschapper bij Philips Medical Systems.  Hij heeft al meer dan 30 jaar ervaring binnen verschillende leiderschapsposities in het onderzoek en in innovatie, klinische wetenschap, marketing & sales en algemeen management. Op dit moment vervult Bert de functie van Chief Business Leader Image Guided Therapy waarbij hij zich bezig houdt met innovatie gericht op duurzaamheid binnen Philips.

Het motto wat Bert graag wilt meegeven aan de leden is om nooit te stoppen met leren en onderzoeken.

Jendy Jalving

Het belang van veerkracht komt hedendaags maar al te duidelijk naar voren komt. In elke situatie van uw leven zal veerkracht een belangrijk vaardigheid zijn om over te beschikken. Iemand die alles van veerkracht weet en hier enorm veel over beschikt is helikopterpiloot Jendy Jalving. 

Jendy Jalving startte in 1983 aan de Koninklijke Militaire Academie(KMA), met als doel F16-vlieger worden. Die jaren waren niet makkelijk voor Jendy, vanwege haar vrouwelijke positie in de mannenwereld en het niet bovenmatig sportief zijn. 

Echter was het doel vastgelegd en de KMA was het middel. Met veel doorzettingsvermogen en veerkracht is het haar dan ook gelukt! In 1988 kreeg Jendy haar Groot Militair Vliegbrevet, als helikoptervlieger. Naast helikoptervlieger is ze ook vlieginstructeur en vluchtcommandant geweest. 

Echter met het krijgen van kinderen kon zij niet parttime vlieger worden en is Jendy uit dienst gegaan. Drie kinderen en 7 jaar later is zij teruggekeerd naar de organisatie waar ze zo van houdt. Jendy mocht weer vliegen en kreeg leidinggevende functies als beleidsmaker.

In 2010 is zij op uitzending gegaan naar Afghanistan, als alleenstaande moeder van 3 kinderen. Dat was een spannende maar ook hele mooie tijd voor haar. Eindelijk kon zij doen waar ze al die jaren voor getraind had en mocht ze werken als Liaison Officier in het Combined Joint Operation Centre; de regiekamer van de oorlog.

Veerkracht hebben en tonen is volgens Jendy niet vanzelfsprekend, maar zij heeft daar blijkbaar aanleg voor. Jendy werd immers goedgekeurd als vlieger en haalde haar militaire- en vliegopleiding. Fulltime werken als gescheiden moeder van 3 kleine kinderen vergt een behoorlijk dosis aan veerkracht. Daar bovenop heeft Jendy verschillende keren gedacht dood te gaan, zowel in haar vliegende carrière als tijdens haar uitzending. 

Mocht u meer te weten komen over Jendy haar inspirationele loopbaan? Wilt u meer leren over het gebruik van veerkracht in je leven? Kom dan maandag 15 januari om 21:00 op de livestream kijken naar het verhaal van Jendy Jalving.

Programma Openingsdag

maandag 19 april

18:00-18:45
Willem Westerman - Oud-Fiscus en Voorzitter VVEM
19:00-19:45
Jendy Jalving - Helikopterpiloot Lezing van
20:00-20:45
Bert van Meurs - Philips Chief Business Leader Image Guided Therapy
Triton Talks: dag 2

DINSDAG 20 APRIL

TRITON TALKS: DAG 2

De dinsdag wordt afgetrapt door Defensity College, het werkstudentschap van Defensie. Wellicht heeft u een beeld van stoere vrouwen en mannen als u het woord ‘Defensity’ hoort. Niks is minder waar. Maar ook u kan hier deel van uitmaken. Erik Noordam komt vertellen over hoe het is om te werken bij Defensie. Deze lezing wordt gevolgd door een diepte-interview met President &  CEO van Royal Schiphol Group: Dick Benschop. Niemand minder dan Marcel Bamberg, oud-Tritonees, zal het interview afnemen. Ook Felicitas Biwer, promovendus Onderwijsontwikkeling & onderwijsresearch komt vertellen over hoe u nou precies het beste studeert zonder focus te verliezen.

Lees meer Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
  • Felicitas Biwer - Promovendus Onderwijsontwikkeling & Onderwijsresearch
  • Erik Noordam - Defensity College
  • Dick Benschop - President & CEO van Royal Schiphol Group

Triton Talks: dag 2

De dinsdag wordt afgetrapt door Felicitas Biwer, die komt vertellen over haar onderzoek naar effectieve leerstrategieën. Zij wordt opgevolgd door Defensity College, het werkstudentschap van Defensie. Wellicht heeft u een beeld van stoere vrouwen en mannen als u het woord ‘Defensity’ hoort. Niks is minder waar. Maar ook u kan hier deel van uitmaken. Erik Noordam komt vertellen over hoe het is om te werken bij Defensie. Deze lezing wordt gevolgd door een diepte-interview met de President en CEO van Royal Schiphol Group: Dick Benschop. Niemand minder dan Marcel Bamberg, oud-Tritonees, zal het interview afnemen.  

Felicitas Biwer

Felicitas Biwer is promovendus Onderwijsontwikkeling en Onderwijsresearch. Ooit was haar eerste baan pianoles geven aan kleine kinderen, maar ondertussen heeft zij een PhD positie bemachtigd in Maastricht, na een Bachelor en Master Psychologie gehaald te hebben in Freiburg, Duitsland. Maar Felicitas doet niet alleen een PhD. Een deel van haar tijd werkt ze als projectmanager en trainer voor study smart training, een leerstrategietraining voor studenten. Hieruit blijkt dat een PhD te combineren valt met een part-time baan! Dinsdag 20 april komt zij vertellen over haar onderzoek. Uit onderzoek is bekend dat het overgrote deel van de studenten (tussen de 60 en 90 procent) voornamelijk ineffectieve leerstrategieën gebruikt, zoals herlezen of markeren. Tegelijkertijd hebben onderzoekers effectieve leerstrategieën geïdentificeerd, die het leren voor de langer termijn bevorderen, zoals gespreid leren of informatie actief uit het geheugen ophalen. Waarom zijn sommige strategieën nou effectiever dan andere om informatie langer te kunnen onthouden? En hoe kunnen deze dan het beste toegepast worden? Herkent u zichzelf hierin? Wees dan aanwezig op dinsdag 20 april!

Defensity College

Gefeliciteerd! U heeft uw  diploma bijna in de pocket! Uw vrijbrief naar een goedbetaalde, leuke baan. Veel studenten lopen er echter ontzettend tegenaan dat veel banen op Hbo- of universitair niveau zich vooral afspelen achter een scherm. Urenlang zitten, uw rugklachten spelen op van de bureaustoel die net niet lekker zit en de laatste keer dat u daglicht zag is al weer een aantal dagen geleden… Ik ben een roeier! Ik wil buiten zijn en een actief leven leiden! Een saaie kantoorbaan is helemaal niks voor mij!

Defensity College is het werkstudentschap van Defensie. Defensie is bij uitstek een plek voor hoogopgeleide studenten om een waardevolle stempel op de wereld te drukken terwijl je, zowel fysiek als mentaal, alles uit jezelf haalt. Veerkracht is een essentieel begrip binnen Defensie. De moeilijke en vaak stressvolle taken die militairen en burgers binnen Defensie uitvoeren vragen om veel aanpassingsvermogen. Erik Noordam, voormalig roeier en initiatiefnemer van Defensity College, neemt u mee in de wereld van Defensie en vertelt u hoe ook u als Officier van waarde kunt zijn voor Nederland.

Dick Benschop

We zullen in een diepte-interview vliegensvlug door de carriere van Dick Benschop heengaan. Wat is er op carrièregebied voorafgegaan aan de aanstelling als President & CEO van Royal Schiphol Group? Niemand minder dan oud-Tritonees Marcel Bamberg zal met hem in gesprek gaan over de hoogtepunten van zijn carrière, maar ook de momenten waarop hij veerkrachtig moest zijn. Ook hij is net als u begonnen als student, en wel geschiedenis aan de VU. Zijn loopbaan begon in de politiek bij de PvdA. Na verloop van tijd werd hij benoemd tot staatssecretaris voor Buitenlandse Zaken, waar hij zich bezighield met Europese zaken en asiel- en migratievraagstukken. Vervolgens zat hij in de Tweede Kamer voor de PvdA, maar gooide het daarna over een compleet andere boeg. Hij emigreerde met zijn gezin naar Maleisië om daar te werken als vicepresident voor Shell. Na een aantal jaar keerde hij terug naar Den Haag en werd benoemd directeur van Shell in Nederland. In 2018 werd bekend dat hij de nieuwe topman van de Royal Schiphol Group werd, waar hij zich bezighoudt met het reilen en zeilen van een van de drukste luchthavens van Europa. Hoe hij ervoor zorgt dat iedereen onbezorgd in het vliegtuig kan stappen – ook tijdens de coronacrisis – hoort u op dinsdag 16 februari om 20:00 uur. 

Marcel Bamberg

Onze oud-Tritonees Marcel Bamberg zal de diepte-interviews gaan afnemen met Dick Benschop en Marie-José Jager. Hij is net als veel van jullie begonnen als vakkenvuller in de supermarkt en heeft daarna de keuze gemaakt om Rechtsgeleerdheid te studeren in het mooie Utrecht. Echter, bleek het langslopen van de criteria van de onrechtmatige daad niets voor hem te zijn… Marcel Bamberg bleek succesvoller te zijn in het werk wat hij momenteel doet: presenteren en interviewen voor live evenementen en voor de camera. Tijdens zijn studie is hij dan ook al begonnen met ondernemen. Nu, 8 jaar later, heeft hij al een aantal programma’s en zelfs de podcast ‘De Finale’ met Olympische Sporters gemaakt. Twee jaar geleden heeft hij met een jaargenootje van Triton als het duo Bamberg & Smit meegedaan aan het Leids Cabaret Festival. Dat ze niet hadden gewonnen, bleek achteraf een fout van de jury te zijn…

 

 

Programma Triton Talks: dag 2

dinsdag 20 april

18:00-18:45
Lezing van Felicitas Biwer, Promovendus Onderwijsontwikkeling & Onderwijsresearch
19:00-19:45
Defensity College geleid door Erik Noordam
20:00-20:45
Diepte-interview met Dick Benschop, President & CEO van Royal Schiphol Group
Triton Talks: dag 3

WOENSDAG 21 APRIL

TRITON TALKS: DAG 3

De derde dag van de Triton Talks wordt gevuld met een divers programma waarin sprekers hun visie delen over transformatie en veerkracht in moeilijke situaties. De avond wordt afgetrapt met een lezing van management consultancy SeederDeBoer. Twee werknemers komen spreken over transformatie in moeilijke tijden. U heeft de kans om meegenomen worden in de wereld van management consultancy, waar transformatie en adaptatie aan de situatie aan de orde van de dag is. Deze lezing wordt gevolgd door niemand minder dan Marc Govaert, oncoloog-chirurg. De avond blijft binnen het thema ‘geneeskunde’ en ‘vitaliteit’, maar krijgt een andere insteek. Het programma wordt afgesloten Robert Metzke: Philips Global Head of Sustainability en Chief of Staff Innovation & Strategy. Een hele mond vol!

Lees meer Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
  • Sanne Vorstermans en Ivo de Graaf - SeederDeBoer
  • Marc Govaerts - Oncoloog-chirurg
  • Robert Metzke - Philips Global Head of Sustainability and Chief of Staff Innovation & Strategy

Triton Talks: dag 3

SeederDeBoer: Transformeren is blijven anders denken, voelen en doen

SeederDeBoer neemt u in een inspirerende lezing mee in de dynamische wereld van management consultancy. Als expert in management consultancy helpt SeederDeBoer bedrijven te groeien en succesvolle bedrijven hun succes voort te zetten. Onderstaand kunt u lezen hoe SeederDeBoer omgaat met het thema ‘veerkracht’.

In het hart van elke moeilijkheid ligt een kans.

Transformeren is blijvend anders denken, voelen en doen. Samen met haar opdrachtgevers realiseert SeederDeBoer deze transformaties, welke geregeld voortkomen uit tegenslagen. Tegenslagen brengen emoties met zich mee, en het accepteren en voelen van deze emoties is vaak het begin van een veerkrachtige reactie; het begin van een transformatie.

Onze ervaren collega’s maken geregeld confronterende en veeleisende situaties mee. Zij maken contact met hun eigen kern, maar ook met die van de missie en passie van onze klanten. Op deze manier dragen ze bij aan hun eigen ontwikkeling en aan de ontwikkeling van de klant. Daarnaast leren onze jonge collega’s om tegenslagen toe te passen als brandstof voor groei.

Tijdens onze lezing ontmoet u twee van onze collega’s. Zij delen graag met je hoe ze vanuit tegenslag veerden naar hun oorspronkelijke (of zelfs betere) zelf:

  •         Sanne Vorstermans studeerde zowel Gezondheidswetenschappen als Zorgmanagement. Sanne werd door persoonlijke en werkgerelateerde tegenslagen sterker en leerde veel over zichzelf. Dit was bepalend voor haar loopbaanstappen. Inmiddels werkt ze als Managing Consultant voor SeederDeBoer.
  •         Ivo de Graaf studeerde Filosofie. Het vroeg veel van zijn werkethiek want hij combineerde zijn studie succesvol met wedstrijdroeien en actief lidmaatschap bij een studentenroeivereniging. Sinds 2019 volgt Ivo, als Junior Consultant, het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer.

De lezing is een uitstekende kans om te luisteren naar de aanpak en de visie van een expert op het gebied van management consultancy. Er komt nog een mogelijkheid om uw brandende vragen in te sturen.

Marc Govaert

Opgegroeid als zoon en kleinzoon van een arts leek het studeren van Geneeskunde een logische stap na de middelbare school. Marc Govaert begon zijn opleiding tot oncologisch-chirurg met een bachelor en master Geneeskunde in Leiden. Na een korte uitstap naar Engeland voor een opleiding tot huisarts besloot hij toch te gaan voor in opleidingsplek chirurgie in het AMC Amsterdam en het Antoni van Leeuwenhoek. Hier specialiseerde hij zich tot oncologisch en gastrointestinaal chirurg. Gedurende zijn carrière was hij een voorloper op het gebied van de eerste elektronische patiënten dossiers en hield hij zich bezig met de fusie van het Waterlandziekenhuis in Purmerend en het Westfriesgasthuis in Hoorn tot wat nu het Dijklander Ziekenhuis is. In zijn lezing op woensdag wilt hij graag zijn humoristische licht laten schijnen over het mooie vak van de geneeskunde en specifiek de chirurgie, wat de leuke en de soms zware kanten zijn en wat u moet doen en laten om dat te bereiken.

Robert Metzke

Hetgeen wat Robert Metzke u echt mee wilt geven is het volgende advies: begrijp wat u drijft en doe daar iets mee. Voor hem is dat niet zo zeer duurzaamheid, maar eerder duurzame ontwikkeling. Dit omvat namelijk precies datgene wat hem drijft: zowel de sociaal-economische als de milieukant. Robert begon zijn tijd bij Philips 10 jaar geleden met de gedachten om de impact van Philips meetbaar te maken. Hieruit vloeide een nieuwe bedrijfsvisie voort: ‘ to improve people’s health and well-being through meaningful innovation’. Een visie die mooi aansluit bij zowel de sociaal-economische als de milieukant. Bent u geïnteresseerd naar het verhaal van Robert over zijn drijfveren en het implementeren van duurzaamheid in de gezondheidstechnologie met oog voor de sociaal-economische aspecten, luister dan woensdag 21 april om 20.00 naar zijn verhaal!

Programma Triton Talks: dag 3

woensdag 21 april

18:00-18:45
Marc Govaerts - Oncoloog-chirurg
19:00-19:45
SeederDeBoer, management consultancy
20:00-20:45
Robert Metzke - Philips Global Head of Sustainability and Chief of Staff Innovation & Strategy
Triton Talks: dag 4

DONDERDAG 22 APRIL

TRITON TALKS: DAG 4

Donderdag 22 april is alweer de vierde dag van de Triton Talks. De avond wordt geopend door een bekend gezicht: Van Benthem en Keulen. Al uw vragen met betrekking tot lastige juridische vraagstukken kunt u bewaren voor deze avond. Het tweede blok wordt gevuld door Bas Verhoef, General Manager Healthcare bij Philips, waarin hij zijn interessante loopbaan verder toe zal lichten. Als laatst komt Watermelon CEO Alexander Wijninga langs. Mocht u willen weten hoe het is om als 25-jarige een bedrijf met een miljoenenomzet te hebben? Dan is het laatste blok van de avond iets voor u.

Lees meer Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
  • Alexander Wijninga - Watermelon
  • Van Benthem en Keulen - Advocatenkantoor
  • Bas Verhoef - Philips General Manager Healthcare Europe, Middle East and Africa

Triton Talks: dag 4

Donderdag 22 april is alweer de vierde dag van de Triton Talks. De avond wordt geopend door een bekend gezicht: Van Benthem en Keulen. Al uw vragen met betrekking tot lastige juridische vraagstukken kunt u bewaren voor deze avond. Het tweede blok wordt gevuld door Bas Verhoef, General Manager Healthcare bij Philips, waarin hij zijn interessante loopbaan verder toe zal lichten. Als laatst komt Watermelon CEO Alexander Wijninga langs. Mocht u willen weten hoe het is om als 25-jarige een bedrijf met een miljoenenomzet te hebben? Dan is het laatste blok van de avond iets voor u.

Van Benthem en Keulen

Het is alweer de vierde keer dat Van Benthem en Keulen op de Carrieredagen verschijnt. Dit onder veel rechtenstudenten bekende advocatenkantoor van Utrechtse bodem behoort tot de top 20 grootste advocatenkantoren van Nederland.

De twee oud-Tritonezen Roos Janssen en Ilse Bakker zullen voor u een juridisch interessante Talk verzorgen. Roos Janssen is werkzaam als kandidaat-notaris en gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Ilse Bakker is sinds 2012 werkzaam als advocaat en mediator bij Van Benthem & Keulen. Zij kunnen zowel uw juridische vragen als vragen over het kantoor beantwoorden.

Bas Verhoef

In een intrigerende lezing verschaft Bas Verhoef u diepgaande inzichten in hoe Philips zichzelf de afgelopen 130 jaar keer op keer opnieuw heeft uitgevonden, en ondertussen van producent van gloeilampen en televisies is getransformeerd tot een wereldwijde leider op het gebied van gezondheidstechnologie. Ook neemt hij u mee in hoe zich dat vertaalt in welke mensen nu bij Philips (willen komen) werken, en hoe zij hun loopbaan kunnen vormgeven. Volgens Bas Verhoef is het allerbelangrijkste in uw loopbaan dát u gestudeerd heeft, en dat u gemotiveerd bent – u kunt namelijk nog alle kanten op!

Ook Bas Verhoef zijn eigen loopbaan laat zien dat u na uw studie nog alle kanten op kan. Na zijn Master Natuurkunde (kernfysica) aan de TU Eindhoven heeft Bas Verhoef zijn PhD behaald aan de Geneeskundefaculteit van de Universiteit Maastricht, en heeft later nog een Master Business Marketing gevolgd aan de TU Eindhoven. In de 24 jaar dat Bas Verhoef inmiddels werkzaam is bij Philips Healthcare heeft hij diverse functies bekleed, veel gereisd en is 5 jaar woonachtig geweest in Amerika als expat. Momenteel is hij werkzaam als General Manager Europe, Middle East and Africa.

Watermelon

Een verhaal wat u normaal gesproken alleen te zien krijgt in de nieuwste Hollywood-blockbusters. Beginnen op je studentenkamertje. Uw eerste bedrijf oprichten. Een nieuw idee krijgen. Uw tweede bedrijf oprichten. Nog een nieuw inzicht, nog een nieuw bedrijf. En het gaat lopen. Een eigen kantoor! Tonnen aan binnengehaalde investeringen! 16 medewerkers! En dan valt er een brief op de deurmat. Je wordt aangeklaagd door een van de grootste techgiganten van de wereld. Ze eisen dat u uw bedrijf opdoekt…

Alexander Wijninga, inmiddels 25 jaar, maakte een doorstart. Inmiddels staat er bij zijn onderneming Watermelon, die hij twee jaar geleden moest opdoeken door een ‘Cease and Desist’-brief van WhatsApp, een miljoenenomzet in de boeken. Dit verhaal bewijst dat veerkracht een onderwerp is wat Alexander op het lijf geschreven staat. Zijn volhardendheid leverde hem tevens de titel ‘Jonge ondernemer van het Jaar 2016’ op. Hij vertelt alles over zijn pieken, dalen, aanpak en motivatie tijdens de Triton Carrièredagen 2021.

Programma Triton Talks: dag 4

donderdag 22 april

18:00-18:45
CEO van Watermelon, Alexander Wijninga
19:00-19:45
Ilse Berends en Roos Janssen van Van Benthem en Keulen
20:00-20:45
Bas Verhoef - Philips General Manager Healthcare Europe, Middle East and Africa
Lustrumdag: de Succesformule

VRIJDAG 23 APRIL

LUSTRUMDAG: DE SUCCESFORMULE

5 oktober 1880. Sinds deze datum bestaat U.S.R. ‘Triton” al. Zoals u allen weet is er dan ook aankomend jaar Lustrum. Om ook het Lustrum in het zonnetje te zetten tijdens de Triton Talks wordt op de laatste dag aandacht besteed aan oud-Tritonezen die allemaal voor een andere carrière hebben gekozen. Gaat u direct aan het werk, nog een studie doen of een motivatiebrief schrijven voor een PhD plek? Heeft u werkelijk geen idee hoe het verder moet na uw studie of bent u simpelweg geïnteresseerd in alle richtingen die u op kunt na uw studie? Dan is deze ‘Succesformule’-avond iets voor u! Oud-Tritonezen Floor Doppen en Bram Bet staan voor u klaar om te vertellen over hun veelzijdige carrière.

Niet alleen Oud-Tritonezen zullen een verhaal vertellen over hun carrière, maar er is ook de mogelijkheid om u in te schrijven voor een vitaliteitstraining van Frisse Blikken. Hoe moeten wij omgaan met nieuwe situaties? Het is makkelijk te denken aan de huidige pandemie, maar ga ook eens verder terug in de tijd. Een voorbeeld is beginnen met studeren. U gaat op kamers, vaak in een nieuwe stad, wordt lid bij een vereniging, maakt nieuwe vrienden. Hoe combineer je dat met je nieuwe studie? Het begin van de avond gaat over vitaliteit met betrekking tot de balans in ons leven. Frisse Blikken biedt een vitaliteitstraining aan met een beperkt aantal plekken.

Lees meer Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
  • Frisse Blikken - Vitaliteitscursus
  • Bram Bet - Data Scientist
  • Floor Doppen - Oprichter Feminer

Lustrumdag: de Succesformule

Frisse Blikken: Vitaliteitscursus

Frisse blikken een expert op het gebied van management consultancy. Zij werpen een verfrissende blik op bedrijven die gaan voor verandering. Maar een van hun specialiteiten zijn het op maat maken van trainingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen voor bedrijven. Zij werpen een verfrissende blik op bedrijven die gaan voor verandering. Trainingen worden op maat gemaakt met behulp van speelse elementen, toegevoegd door webontwikkelaars en gamedesigners. Datagedreven en diversiteit zijn hoofdelementen voor deze trainingen en ontwikkelingsplannen. 

Nu komt Frisse Blikken een training geven tijdens de Triton Talks. Frisse Blikken geeft woensdag 17 februari een vitaliteitstraining met een beperkt aantal plekken! Hieronder volgt hun eigen toelichting.

Als student komt er veel op je af! Je moet studeren, werken en ook je sociale leven wil je vast nog wel wat aandacht geven. En dit allemaal ook nog eens terwijl de wereld op zijn kop staat. Hoe zorg je dat je dit allemaal kunt balanceren? En zorg je voor een goede vitaliteit is deze digitale tijd? 

In deze training geven we een stukje theorie over wat vitaliteit is en wat het belang ervan is, we hebben een aantal oefeningen rondom dit onderwerp en geven handvatten hoe je je vitaliteit kan bevorderen.  Het draait erom studenten te informeren over vitaliteit, hen hierover na laten denken en laten kennismaken met oefeningen die vitaliteit verbeteren.

Floor Doppen

Feminer, opgericht door oud-Tritonees Floor, samen met twee ploeggenoten. Een beweging van jonge ambitieuze vrouwen. Want dat is Floor zeker. Redacteur van Op1, mede-oprichter van Goudkoorts Vintage; Floor kan het allemaal.

Om u alvast mee te geven voor vrijdag 23 april: als vrouw moet u zichzelf laten zien. Floor probeert dit overal te bewerkstelligen, zowel inhoudelijk als in zichzelf aansporen om dingen wel te doen in plaats van niet. Nu al benieuwd hoe het is om een non-profit organisatie op te richten? Of bent u benieuwd naar de weg die Floor heeft afgelegd? Wees dan aanwezig op de Lustrumdag!

Bram Bet

Data Scientist. Uitgeroepen tot het meest sexy beroep van de 21ste eeuw. Maar wat doet een data scientist nou eigenlijk? Vrijdag 23 april komt Bram Bet, oud Tritonees uit jaartje 2007, dit aan u vertellen. Wees niet bang voor een moeilijke lezing, want Bram is expert op het gebied van het vertalen van complexe onderwerpen naar begrijpelijke taal. Hoewel zijn eerste echte baan bollen pellen in de zomer was, bewandelde Bram uiteindelijk een technischer pad door Natuur & Sterrenkunde (en wiskunde!) te studeren. Dit alles in uw eigen stadsie Utereg. Na een master was Bram nog niet klaar en hij komt u graag vertellen waarom hij uiteindelijk koos voor promotie-onderzoek, maar ook waarom hij vervolgens uit de wetenschap stapte. Kortom, een veelzijdige lezing!

Programma Lustrumdag: de Succesformule

vrijdag 23 april

17:00-18:45
Frisse Blikken - Vitaliteitscursus
19:00-19:45
Bram Bet - Data Scientist bij VIQTOR DAVIS
20:00-20:45
Floor Doppen - oprichter Feminer, redacteur Op1
Vitaliteitscursus

VRIJDAG 23 APRIL

VITALITEITSCURSUS

In de vitaliteitstraining geeft Frisse Blikken een stukje theorie over wat vitaliteit is en wat het belang ervan is, we hebben een aantal oefeningen rondom dit onderwerp en geven handvatten hoe je je vitaliteit kan bevorderen.  Het draait erom studenten te informeren over vitaliteit, hen hierover na laten denken en laten kennismaken met oefeningen die vitaliteit verbeteren. 

Lees meer

Vitaliteitscursus

Frisse Blikken: Vitaliteitscursus

Frisse blikken een expert op het gebied van management consultancy. Zij werpen een verfrissende blik op bedrijven die gaan voor verandering. Maar een van hun specialiteiten zijn het op maat maken van trainingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen voor bedrijven. Zij werpen een verfrissende blik op bedrijven die gaan voor verandering. Trainingen worden op maat gemaakt met behulp van speelse elementen, toegevoegd door webontwikkelaars en gamedesigners. Datagedreven en diversiteit zijn hoofdelementen voor deze trainingen en ontwikkelingsplannen. 

Nu komt Frisse Blikken een training geven tijdens de Triton Talks. Frisse Blikken geeft woensdag 17 februari een vitaliteitstraining met een beperkt aantal plekken! Hieronder volgt hun eigen toelichting.

Als student komt er veel op je af! Je moet studeren, werken en ook je sociale leven wil je vast nog wel wat aandacht geven. En dit allemaal ook nog eens terwijl de wereld op zijn kop staat. Hoe zorg je dat je dit allemaal kunt balanceren? En zorg je voor een goede vitaliteit is deze digitale tijd? 

In deze training geven we een stukje theorie over wat vitaliteit is en wat het belang ervan is, we hebben een aantal oefeningen rondom dit onderwerp en geven handvatten hoe je je vitaliteit kan bevorderen.  Het draait erom studenten te informeren over vitaliteit, hen hierover na laten denken en laten kennismaken met oefeningen die vitaliteit verbeteren.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus apart aanmelden voor deze cursus op woensdag 17 februari om 17:00 is vereist!