Triton Carrièredagen

Openingsceremonie

MAANDAG 14 JANUARI

OPENINGSCEREMONIE

Maandag 14 januari om 18:00, op de plek waar in 1579 de Unie van Utrecht werd ondertekend en de grondbeginselen van de Nederlandse staat werden geformuleerd, zullen de Triton Carrièredagen officieel geopend worden!

Let op! Er zullen 150 plekken beschikbaar zijn, dus zorg dat u zich zo snel mogelijk inschrijft.

 

Hieronder kunt u alvast kennis maken met onze sprekers:

Steven Dondorp, CEO van Northwave, Intelligent Security Operations

Als officiële hoofdsponsor van de Triton Carrieredagen en tevens riemsponsor van de donkerblauwe vloot krijgt CEO van Northwave, Intelligent Security Operations Steven Dondorp het openingswoord. Tijdens deze introductielezing zal hij u toelichten wat een cybersecuritybedrijf en studentenroeivereniging met elkaar gemeen hebben en hoe beide partijen tot deze opvallende samenwerking gekomen zijn. Daarnaast zal hij u alvast warm maken voor de lezing die hij op woensdag 16 januari tijdens de Innovatie & Duurzaamheid avond zal komen verzorgen.

Prof. dr. Anton Pijpers
Als voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht weet prof. Pijpers natuurlijk als geen ander hoe zwaar het studentenleven voor sommige studenten kan vallen. De juiste balans tussen inspanning en ontspanning lijkt hierbij het toverwoord te zijn, iets wat in het roeien natuurlijk ook aan de basis van menig sportief succes ligt. Tijdens de lezing zal prof. Pijpers zijn visie op de balans tussen inspanning en ontspanning met u delen en daarbij de link tussen het studentenleven en de roeisport leggen. De roeisport is overigens geen vreemde voor prof. Pijpers, daar hij zich een aantal jaar geleden heeft ingezet voor de aanleg van een roeibaan bij de Uithof.

Jaco Ottink, Beyond Summits
Doorzettingsvermogen is een woord dat Jaco Ottink niet vreemd in de oren klinkt. Als beklimmer van de Seven Summits (de hoogste bergen van ieder continent) weet hij als geen ander wat doorzetten is. Hij heeft een duidelijke missie: het inspireren van 1 miljoen mensen om hun droom te verwezenlijken. Met zijn bedrijf Beyond Summits reist hij de hele wereld over om zijn verhalen te delen en mensen aan te sporen het beste uit zichzelf te halen. Met zijn 20 jaar ervaring in de sales industry weet hij daarnaast ook wat is om maatschappelijk succesvol te zijn.

Mark Tuitert
Oud-topschaatser Mark Tuitert is een sportmens pur sang. Als olympisch kampioen op de 1500 meter weet hoe het leven van een topsporter eruit ziet. Hij kent de pieken en dalen die met dit leven gepaard gaan, weet hoe het voelt om af te zien en wat het is om hard te trainen en zijn sportieve dromen te verwezenlijken. Na het winnen van olympisch goud vond hij in het ondernemerschap een nieuwe uitdaging. Met zijn bedrijf First Energy Gum produceert hij ‘s werelds eerste cafeïne-bevattende kauwgom en met een klantenbestand bestaande uit topsporters, voetbalclubs maar ook topadvocaten en andere professionals uit de zakenwereld timmert hij inmiddels hard aan de weg. In de slotlezing van de openingsceremonie zal hij zijn visie op topsport en ondernemerschap, en de lessen die hij vanuit zijn topsportcarrière heeft meegenomen met u delen.

Bekijk programma

Programma Openingsceremonie

maandag 14 januari

18:00 - 18:15
Inloop
18:15 - 18:35
Steven Dondorp
18:35 - 19:20
prof. dr. Anton Pijpers
19:20 - 19:35
Pauze
19:35 - 20:25
Jaco Ottink
20:25 - 21:15
(oud-)topsporter
21:15 - 22:00
Borrel
Politieke avond

DINSDAG 15 JANUARI

POLITIEKE AVOND

De Politieke Avond zal om 17:00 van start gaan met een training van de Utrecht Debating Society. De workshop is gericht op presentatie- en argumentatievaardigheden en wordt gevolgd door een lezing van politiek filosoof Rutger Claassen over de publieke rol van bedrijven. Na deze lezing is er tijd om te eten. Om 20:15 zal het programma weer van start gaan met een lezing over politieke opiniepeilingen door Sjoerd van Heck van het peilingen bureau Ipsos. Eric van der Burg, voormalig wethouder en locoburgemeester van Amsterdam, zal de avond afsluiten. ‘De Punt’ zal veranderen in de zaal van College Tour en aan de hand van een reeks vragen zal Eric van der Burg zijn ervaringen binnen de politiek met jullie delen.

 

Workshop Utrecht Debating Society

Binnen de politiek is het van groot belang dat je weet hoe je je argumenten het beste kunt formuleren en hoe je anderen van jouw standpunt kunt overtuigen. Weten hoe je jezelf het beste kunt presenteren komt overigens niet alleen binnen de politiek, maar op verschillende vlakken van je carrière uitermate goed van pas. Daarom zal de Politieke Avond van start gaan met een workshop gericht op presentatie- en argumentatievaardigheden.

De workshop wordt verzorgd door de Utrecht Debating Society (UDS), een studenten debatvereniging. De UDS wordt gevormd door een diverse groep studenten die wekelijks samenkomt om te debatteren over uiteenlopende onderwerpen en heeft inmiddels een flink aantal prijzen op haar naam staan. Hiernaast verzorgt de UDS workshops op het gebied van debatteren, argumenteren en spreken in het openbaar aan bedrijven, non-profitorganisaties en bijvoorbeeld de Universiteit Utrecht. En nu dus ook aan Triton!

 

Lezing Rutger Claassen

Het handelen van bedrijven heeft een grote invloed op economie en samenleving. Bedrijven worden steeds vaker aangesproken op hun rol in het oplossen van maatschappelijke problemen en worden bovendien regelmatig bekritiseerd op hun gedrag wanneer hun handelen een negatief effect heeft op publieke belangen. De publieke verantwoordelijkheden van bedrijven staan dan ook flink ter discussie: wat is de rol en taak van bedrijven in de samenleving?

Politiek filosoof Rutger Claassen zal op de Politieke Avond met licht schijnen op deze complexe kwestie en jullie meenemen in de gedachtegang die ten grondslag ligt aan ons politieke systeem. Rutger Claassen richt zich binnen de politieke filosofie met name op de economische ethiek en publiceert regelmatig artikelen over onderzoek dat hij doet op dit gebied. Daarnaast schreef hij twee boeken: Het Eeuwig Tekort en Het Huis van de Vrijheid. Hij is oprichter en presentator van het Filosofisch Café Utrecht, en was te zien in tv-programma’s als Buitenhof en het Filosofisch Kwintet.

Kijk voor meer informatie op zijn site: http://www.rutgerclaassen.nl/

 

Lezing Sjoerd van Heck

“FvD en GroenLinks grote winnaars, coalitie kwijnt weg”, “D66 nu bijna gehalveerd in de peiling”: de Nederlandse politiek wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Dagelijks verschijnen de resultaten van politieke opiniepeilingen op internet en zeker rondom verkiezingen is niet te ontkomen aan staafdiagrammen die de mening van het Nederlandse volk representeren. Maar hoe worden de peilingen eigenlijk vormgegeven en hoe betrouwbaar zijn de uitkomsten? Op basis waarvan stemmen wij als kiezers en hoe kan het dat de meningen soms zo snel lijken te veranderen?

Sjoerd van Heck is Senior Research Executive bij Ipsos en is verantwoordelijk voor de peilingen op het gebied van Public Affairs. Hij publiceert de peilingen in zijn Politieke Barometer en in ‘Politiek met Sjoerd’ snijdt hij gevoelige en maatschappelijk relevante onderwerpen aan. Op dinsdag 15 januari zal hij jullie een kijkje geven in de peilingenwereld om zo te verduidelijken hoe politieke peilingen tot stand komen en wat hun betekenis is.

Wil je alvast meer weten? Lees zijn blogs via https://www.ipsos.com/nl-nl/news-and-polls/news

 

Triton College Tour met Eric van der Burg

De afsluiter van de avond is Eric van der Burg. Hij is fractievoorzitter van de VVD in de gemeenteraad van Amsterdam en was van 2010 tot 2018 wethouder en tweede locoburgemeester van Amsterdam. Hij beheerde toen onder andere de portefeuilles Zorg, Welzijn en Sport. Hij is dan ook erg betrokken bij de sportwereld en had een leidende rol in de succesvolle aanpak tegen overgewicht bij kinderen; een aanpak die in veel steden en landen als voorbeeld wordt gezien. Eerder werd hij meerdere malen verkozen tot beste Amsterdamse raadslid.

Eric van der Burg is al sinds 1987 actief in de Amsterdamse politiek en weet dan ook als geen ander wat de politiek te bieden heeft. Aan de hand van vragen van onze eigen Twan Huys zal Eric van der Burg jullie vertellen over zijn politieke carrière; over de hoogtepunten, maar ook over lastige kwesties waar hij de afgelopen jaren mee te maken heeft gehad. Het belooft een bijzonder interessant gesprek te worden en uiteraard is er de mogelijkheid om zelf vragen te stellen.

 

Bekijk programma

Programma Politieke avond

dinsdag 15 januari

17:00 - 18:45
Workshop Utrecht Debating Society
18:45 - 18:50
Pauze
18:50 - 19:35
Lezing Rutger Claassen
19:35 - 20:15
Krachtvoer
20:15 - 21:00
Lezing Sjoerd van Heck
21:00 - 22:00
Triton College Tour met Eric van der Burg
Medische avond

WOENSDAG 16 JANUARI

MEDISCHE AVOND

*Het Medische programma is erop ingericht de gehele medische doelgroep te interesseren; dat wil zeggen studenten geneeskunde, farmacie, verpleegkunde en fysiotherapie.*

De Medische avond zal om 18:00 afgetrapt worden met een lezing over belastbaarheid in de (top)duursport, met de specifieke focus op roeien. Dr. T.A. (Ruby) Otter-Drost zal de stof niet geheel uit een medische hoek benaderen, zodat het ook te volgen is voor de studenten zonder medische achtergrond met een passie voor topsport. Na deze lezing zal er nog een lezing van 45 minuten volgen, gegeven door prof. dr. H. (Huub) Schellekens. Hij zal in deze relatief korte tijd zijn mening geven over de industrie van de weesgeneesmiddelen en zal zijn ervaringen delen.

Op de Medische avond kan vanzelfsprekend geen carrière-oriënterende bijdrage ontbreken.  Met gepaste trots presenteren wij u het medische panel van de avond:

 • Als eerste heeft Prof. Dr. M.J. (Martin) Schalij, hoofd van de afdeling cardiologie en opleider in het Leids UMC, zich aangesloten. Hij zal met zijn uitgebreide ervaring in de beschouwende geneeskunde en lid van verscheidene commissies een enorm waardevolle toevoeging zijn.
 • Als tweede zal Timothy Hoolhorst, mede-oprichter van zijn eerste start-up genaamd CareAbout, aanwezig zijn. Jong van geest en gedreven als hij is, zal hij met zijn frisse blik een verse kijk hebben op de gezondheidszorg.
 • Prof. Dr. A.K. (Aukje) Mantel-Teeuwisse, hoogleraar farmacie en internationaal gezondheidsbeleid, maakt zich sterk als het gaat om het recht op geneesmiddelen en farmaceutische zorg in landen waar dit recht niet vanzelfsprekend is. Met deze achtergrond en ambities zal zij de farmaceutische fijnproevers tevreden kunnen stellen.
Bekijk programma

Programma Medische avond

woensdag 16 januari

18:00-18:45
Lezing dr. Otter-Drost
18:45-19:30
Lezing prof. dr. Schellekens
19:30-20:00
Krachtvoer
20:00-21:00
Deel 1 panelgesprek: introductie panelleden + achtergrond
21:00-22:00
Deel 2 panelgesprek: bespreken van stellingen door panelleden
Duurzaamheid & innovatie avond

WOENSDAG 16 JANUARI

DUURZAAMHEID & INNOVATIE AVOND

De Duurzaamheid & Innovatie avond zal bestaan uit twee delen. In het eerste deel zullen er twee lezingen gegeven worden. Na een pauze om de opgedane kennis te laten bezinken en een hapje te eten zal het tweede deel van de avond beginnen. Er zullen parallel twee verschillende workshops gegeven worden. De eerste workshop zal verzorgd worden door Green Office Utrecht en gaat in op de vraag hoe jij je ecologische voetstap kan verminderen en hoe jij bewuster kan worden over jouw impact op het milieu. De tweede workshop zal gegeven worden door Vandebron en zal een ondernemerschapscase zijn over duurzame energie.

Northwave

Onze samenleving heeft een digitale hartslag. Informatiebeveiliging is een voorwaarde voor de continuïteit van organisaties en voorzieningen, want cyberincidenten hebben impact op alle facetten van de bedrijfsvoering. Het is noodzaak geworden om beschermende maatregelen te nemen waarin mens, proces en technologie steeds op elkaar afgestemd blijven.

Dat lukt alleen goed als specialisten op allerlei vakgebieden gericht samenwerken aan hetzelfde doel. Veel organisaties kunnen dat niet helemaal zelf invullen.  Onze opdrachtgevers besteden daarom graag de complexiteit van management en maatregelen aan ons uit. Daarmee lossen ze hun security vraagstuk integraal op. Die 360 graden aanpak is ons handelsmerk. Wij noemen dat Intelligent Security Operations. 

Onze diversiteit is onze kracht. Het maakt ons waardevol voor klanten en uniek in het landschap van leveranciers. Het vormt de basis voor diensten waarmee we onze missie vormgeven: integrale informatiebeveiliging bereikbaar maken voor iedereen die afhankelijk is van ICT.  Zo dragen we bij aan de veiligheid in onze samenleving en realiseren we met onze klanten een veilige digitale reis. 

Northwave bewaakt 24/7 de security van organisaties vanuit haar Security Operations Center. We staan organisaties bij met ons Incident Response Team en digitaal forensisch rechercheurs gedurende cybersecurity incidenten. En onze security consultants adviseren, testen en trainen organisaties om hun business veilig te kunnen ontwikkelen en hun diensten te kunnen verlenen.

Op de innovatie- & duurzaamheidsavond zal Steven Dondorp ons een inkijkje geven in de wereld van Cybersecurity. In het eerste deel neemt hij ons mee in een afgerond onderzoek met Codenaam: ‘Operation Bollyw00t’ / A trip to India; Hunting down a criminal call center. U ziet hoe 1,2 miljoen Nederlanders zijn benaderd en hoe dat tot 8,5 miljoen schade heeft geleden op het spaargeld van deze nietsvermoedende burgers. U ziet hoe deze call centers opereren en hoe ze hun slachtoffers overtuigen om te betalen voor de hun “diensten”. Dergelijke vormen van social engineering is meestal ook de step-up om binnen een bedrijf binnen te komen.

RP3 Rowing

De RP3 was de eerste dynamische roeimachine ter wereld die de roeibeweging simuleerde zoals in een boot. Er wordt samengewerkt met veel innovatieve producten van onder andere Shimano, Batlogic, Biorow, Rowingperformance en Crocker om de roeibeweging zo optimaal mogelijk simuleren. RP3 Rowing is een sterk groeiend bedrijf dat zich actief bezighoudt met innovatie op het gebied van roeitechniek en constant bezig is met het verbeteren van hun product. Het bedrijf is gevestigd over de hele wereld en de interesse voor de dynamische ergometer blijft groeien. Zo is o.a. de Nederlandse roeibond groot afnemer van de ergometers, maar ook andere toplanden zweren inmiddels bij de RP3 voor hun ergometersessies. Tijdens de Innovatie & Duurzaamheidavond zullen deze bijzondere machines voor het eerst op Triton te bewonderen zijn!

Green Office

Studenten hebben vaak goede, innovatieve ideeën die de duurzaamheid van hun onderwijsinstelling kunnen stimuleren. Voor hen is het echter vaak moeilijk om de juiste personen te vinden om er uitvoering aan te geven. Ook ondervinden zij vaak problemen

bij het verkrijgen van de nodige financiën. Een Green Office blijkt een uitstekend concept om de kloof tussen enthousiaste studenten en sleutelfiguren te overbruggen

Green Office Utrecht is  een platform voor studenten en werknemers van de Universiteit Utrecht waar duurzame ideeën worden gevormd, plannen worden gemaakt en projecten worden gelanceerd, allemaal met het doel om de universiteit duurzamer te maken.  Ook maken we de studenten en medewerkers bewust van wat de universiteit heeft bereikt op het gebied van duurzaamheid en wat de verdere ambities van de UU zijn op dit gebied.

Vandebron

Vandebron, een marktplaats voor duurzame energie, heeft het voor elkaar gekregen om een duurzaam idee écht impactvol in de Nederlandse markt te zetten. 4 jaar na oprichting is Vandebron gegroeid naar 125.00 klanten, 150 leveranciers en 150 werknemers, en daarmee heeft deze scale-up reeds één miljoen ton bijgedragen aan CO2-reductie. Dit is de founders Aart, Remco en Matthijs gelukt door met impactvol sociaal ondernemerschap een winnend concept in de markt te zetten: door duurzame energie van lokale producenten rechtstreeks aan te bieden aan Nederlandse huishoudens. Dit met een blijvende focus op innovatie, om onze impact steeds meer te vergroten.

Bekijk programma

Programma Duurzaamheid & innovatie avond

woensdag 16 januari

18:00-18:45
Lezing Northwave - Steven Dondorp
18:45-19:30
Lezing RP3 Rowing - Jan Lammers
19:30-20:00
Krachtvoer
20:30-22:00
Workshop Green Office Utrecht
20:30-22:00
Workshop Vandebron
Recruitmentdiner

DONDERDAG 17 JANUARI

RECRUITMENTDINER

Tijdens het recruitmentdiner krijgt u de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met vertegenwoordigers van bedrijven uit de juridische en zakelijke sector. Op hun beurt zullen zij de kans krijgen om middels CV-selectie de in hun ogen meest interessante studenten uit te nodigen. Dit geeft het recruitmentdiner een exclusief karakter en is dus niet voor iedereen zomaar toegankelijk. Wilt u deelnemen aan het diner? Lever dan bij inschrijving uw CV aan en wie weet wordt u wel door één van onderstaande bedrijven uitgenodigd aan hun tafel!

Let op! De inschrijvingen voor het recruitmentdiner sluiten op vrijdag 4 januari om 23:59. Dit om de deelnemende bedrijven de kans te geven de CV’s te bekijken en hun voorkeur aan ons door te geven.

 

Deelnemende juridische bedrijven:

 • Jones Day
 • Van Benthem & Keulen
 • Wintertaling Advocaten
 • Hermans & Schuttevaer

Deelnemende Business bedrijven

 • EVG Start
 • AT Osborne
 • Huxley Global Recruitment

Op de dag zelf zullen vanaf 17:00 de zaaldeuren voor alle genodigden geopend zijn. Deze avond zal om 17:30 ‘s avonds aanvangen met een openingslezing van Johan Koggink, managing director bij Van Benthem & Keulen over ‘Legal Tech’.

Na deze lezing zal iedereen zich verplaatsen naar de eetzaal waar onder het genot van een heerlijk driegangendiner iedereen kennis kan maken met verschillende professionals in de zakelijke en de juridische wereld. Gedurende de avond zullen een paar sprekers kort iets vertellen over hun carrière of de carrièremogelijkheden binnen hun bedrijf.


Jones Day

With the opening of Jones Day’s Amsterdam Office, its 10th office in Europe, on February 1, 2013, the Firm reaffirmed its commitment to securing local knowledge in key business and financial centers as part of its globally integrated offering. The capital of the Netherlands is a strategic headquarters location not only for a substantial number of leading Dutch companies, but also for more than 1,800 major global corporations serving markets in Europe, the Middle East, Asia, and Africa. The Amsterdam Office, working with other Firm offices worldwide, provides globally integrated legal services to clients on their operations inbound to or outbound from the Netherlands.

Jones Day Amsterdam combines cross-border transactional capability with in-depth knowledge of Dutch corporate and financial law. Our lawyers focus on M&A, Banking & Finance, Global Disputes, Business Restructuring & Reorganization, Antitrust & Competition Law, Private Equity, Capital Markets, Tax, Labor & Employment, Employee Benefits & Executive Compensation, and Investigations & White Collar Defense. Some of our lawyers have extensive experience in Latin America, Japan, and the United States on cross-border transactions, including IPOs, and real estate and commercial projects. In addition, our corporate and notarial law partners have significant experience in corporate governance.

Van Benthem & Keulen:

Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 80 juridische professionals in advocatuur en notariaat.

Wij zijn een ambitieus full-service kantoor, gevestigd in Utrecht en richten ons op grote en
middelgrote ondernemingen en instellingen. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de
financiële, onderwijs-, overheids-, retail- en zorgsector. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van familie- & erfrecht. Ons kantoor is actief lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van 148 advocatenkantoren in 82 landen.

Wij maken hoogwaardige dienstverlening toegankelijk door vanDienst: een uniek serviceconcept met onder meer permanente nascholing, modelcontracten, een kosteloze helpdesk en prijszekerheid vooraf.Daarnaast is innovatie voor Van Benthem & Keulen een essentieel element om onze cliënten beter van dienst te kunnen zijn in een snel veranderende juridische omgeving.

Door de inzet van Legal Tech maken wij onze dienstverlening nog beter toegankelijk, kunnen wij kennis beter ontsluiten en ondersteunen wij onze cliënten bij de automatisering van hun dagelijkse juridische werkzaamheden. Zo hebben wij een Transitie vergoeding-app ontwikkeld waarvoor wij in 2016 de Computable Awards wonnen, hebben wij een Dawn Raid Manual ontwikkeld en zijn wij in 2018 opnieuw genomineerd door de Computable met onze Litigation Valuator.

Onze dienstverlening is pro-actief en gericht op praktische oplossingen.

Wintertaling Advocaten

Ons team van Wintertaling bestaat uit meer dan 25 ervaren advocaten, en (kandidaat-) notarissen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van corporate | M&A, vastgoed, bestuursrecht, civiel procesrecht, arbeidsrecht en estate planning. Wij hebben vanuit die expertises ruime kennis en ervaring, zowel met gedegen advisering als kundig en efficiënt procederen.

Indien gewenst, worden professionals uit ons uitgebreide nationale en internationale netwerk bij de werkzaamheden betrokken.

Tot onze cliënten behoren onder meer nationale en internationale ondernemingen, familiebedrijven, (institutionele) beleggers, vermogende particulieren, woningcorporaties, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en gemeenten.

Hermans & Schuttevaer

Wij zijn een van de grotere notaris kantoren, gevestigd in Utrecht. Met een uitgebreide adviespraktijk voor particulieren en ondernemers. Ons cliëntenbestand varieert van particulieren en MKB tot grote nationaal en internationaal opererende ondernemingen.

Meebewegen met vernieuwingen vergroot onze waarde als notaris. Wij lopen voorop en omarmen innovaties, zodat we onze cliënten nog beter van dienst kunnen zijn.

EVG Start

Je bent net of bijna afgestudeerd en je weet dat je beschikt over een sterke dosis gezond verstand en ambitie. Je bent als talent klaar voor een baan waar je direct al kan meebeslissen, verantwoordelijkheid krijgt en waarin je het maximale uit jezelf kan halen. In het Traineeship zet jij je talenten in die je hebt ontwikkelt als roeier, coach of commissielid.

EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt toptalent tot de ICT Manager van morgen. Dat vak vinden wij namelijk het mooiste vak dat er is. Het EVG Start Traineeship is speciaal ontwikkeld voor pas afgestudeerde hbo’ers en academici. Het duurt 2 jaar en zit vol met de kennis en ervaring van onze experts, onze Starters en onze klanten. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons bovenaan, zo ontwikkel jij je talenten en competenties nog verder en wordt je de eerste maand gecoacht door oud toproeister Claudia Belderbos (brons OS 2012).

Uniek is dat je bij EVG Start geen ICT vooropleiding nodig hebt, iedereen een persoonlijke coach krijgt op wekelijkse basis en je de volle 2 jaar bij één opdrachtgever werkt. Zo ontwikkelen we je van toptalent tot ICT Manager van morgen.

Het traineeship start met een interne opleiding van 1 maand. Daarin maak je kennis met het vak, ons bedrijf en je collega Trainees. Bovendien behaal je een aantal certificaten, zoals ITIL, BiSL, LeanIT en Aqile/Scrum, die je later ook goed kunt gebruiken. Hierna ga je aan de slag in een Startproject, om te ervaren hoe de theorie in de praktijk werkt. Voor dit Startproject werken we graag samen met organisaties als KiKa War Child en Unicef.

Na je eigen Startproject ga je aan de slag bij één van onze aansprekende opdrachtgevers, zoals KLM, ABN Amro, KPN etc. Geen kortere klusjes bij meerdere bedrijven, want je moet de tijd krijgen voor meer verantwoordelijkheden. Daar leer je tenslotte het meest van.

Tijdens het hele Traineeship heb je wekelijks een persoonlijk coachingsgesprek en spar je lekker vaak met je collega Trainees. Op onze workshops delen onze experts hun kennis en ervaring. Zo ontwikkel je steeds meer kennis en zelfvertrouwen en komen jouw talenten steeds beter tot hun recht.

AT Osborne

Wij Osborners maken de wereld om ons heen graag een beetje mooier en beter. Niet met hoogdravende idealen in ons hoofd, maar met praktische oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij nu eenmaal mee te maken heeft. We zijn vakidioten met een missie. Wij zetten onze tanden graag in schijnbaar onoplosbare puzzels, we trekken haperende projecten weer vlot en schijnen ons licht op juridische knelpunten. We genieten ervan om intensief met elkaar en gezamenlijk met u te werken aan een betere leefomgeving om ruimte te geven aan mensen, mensen net als wij en mensen net als u.

Wat ons anders maakt is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen, tussen plannen en praktijk en tussen u en ons. Wij zijn vasthoudend omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk. Met onze vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Met ruim 150 specialisten werken wij met u aan het beste resultaat.

 

Huxley Global Recruitment

Sinds 2002 is Huxley gevestigd in Amsterdam. Vanuit ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat een lokale aanpak te hanteren die speciaal is afgestemd op jouw visie, behoeften en ambities. Onze teams hebben ieder een eigen expertisegebied waaronder Banking & Finance, Engineering, IT en Supply Chain. Onze recruitment consultants hebben een uitgebreid netwerk aan specialisten en werkgevers die actief zijn in bovenstaande industrieën.

Ons grote bereik en onze lokale kennis stelt ons in staat jou een oplossing op maat aan te bieden. Huxley onderscheidt de volgende focusgebieden:

 • Interim opdrachten
 • Vaste aanstellingen
 • Senior en Executive Search
 • Talent management consultancy, inclusief salarisoverzichten, locatiestrategieën, talentidentificatie, diversiteitsadvies en organisatiestructuur
 • Managed Service Providers, waaronder Recruitment Process Outsourcing (RPO), Business Process Outsourcing (BPO), Statement of Work (SOW) en Contingent Workforce Outsourcing (CWO)

Al ruim 20 jaar werken wij nauw samen met toonaangevende multinationals en innovatieve startups. Huxley maakt deel uit van de SThree Group: een internationaal bedrijf voor gespecialiseerde werving en selectie. Hierdoor kan Huxley een service bieden die voldoet aan mondiale en lokale normen en regelgeving. Daarnaast biedt ons Contractor-Careteam ondersteuning op het gebied van payrolling en compliance, urenregistratie, belastingadministratie en, indien nodig, visumprocedures en verhuizing.

Bekijk programma

Programma Recruitmentdiner

donderdag 17 januari

17:00
Inloop
17:30-18:30
Lezing Johan Koggink
18:30-19:00
Borrel
19:00-22:00
Diner
Juridische middag

VRIJDAG 18 JANUARI

JURIDISCHE MIDDAG

De juridische middag zal gevuld worden door een tweetal lezingen over uiteenlopende rechtsgebieden binnen de juridische wereld. Men kan wel spreken van twee uitersten: het statische notariaat en het dynamische strafrecht, toch?

 

“Notaris; overbodig geworden of juist vergeten door succes”

Mr. Astrid van Steenderen zal u deze middag uitleggen waarom het notariaat allerminst saai en statisch is! Deze lezing is niet alleen geschikt voor alle rechtenstudenten die al per definitie geïnteresseerd zijn in het notariaat, maar ook zeker voor alle sceptici onder u die het nut van de notaris nog niet hebben ingezien. Om 14:00 zal deze lezing beginnen, dus zorg dat je op tijd komt!

“Drugsbeleid op festivals”

We hoeven het niet meer onder stoelen of banken te steken als we het hebben over het drugsgebruik van studenten op festivals. Een jointje wordt gedoogd en een pilletje kan niet veel kwaad, toch? Maar wat als je gesnapt wordt? Vaak wordt er bij een festival streng gecontroleerd op het bezit van drugs en wie gesnapt wordt mag betalen. Het betalen van een boete lijkt vrij onschuldig, maar hoe zit dat het je strafblad? En als het dan om een strafblad gaat, heb je dan niet eerst recht op een advocaat? Dit soort vragen en nog veel meer gaat Meester Leonie tijdens de lezing over het drugsbeleid op festivals haarfijn uitleggen aan alle geïnteresseerden!

Meester Leonie Strafrechtadvocatuur is een jong kantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met strafzaken. In 2017 is Leonie uitgeroepen tot aanstormend strafrechttalent 2017 en is naast haar leven als strafrechtadvocaat ook actief blogger. Onder de naam Meester Leonie geeft zij ruim 35.000 volgers een kijkje achter de schermen. In die hoedanigheid is Leonie veelvuldig aanwezig op evenementen als spreker over een strafrechtelijk onderwerp. Op vrijdag 18 januari zal zij een lezing organiseren over het drugsbeleid op festivals en de juridische consequenties die daaraan vast zitten. De lezing zal ongeveer een uur duren, waarna ruim de tijd is om haar vragen te stellen over de lezing of over haar baan als strafrechtadvocaat!

Caminada Notarissen:
Caminada Notarissen is al ruim 300 jaar een begrip. Het kantoor heeft in die jaren onder meer deel uitgemaakt van één van de grootste advocaten- en notarissencombinaties van de jaren negentig: Trenité van Doorne.

Caminada Notarissen staat ook dit jaar weer als een van de weinige “pure” notariaten in de Top 30 van “De Stand van het Notariaat”.

De vijf notarissen en zes kandidaat-notarissen, verspreid over twee vestigingen, beschikken allen over algemene en specifieke vakkennis. Samen met een enthousiast, hoogopgeleid team zijn zij u graag van dienst, zowel als het gaat om gebruikelijke notariële akten als ook bij het opmaken van of adviseren bij zeer gespecialiseerde akten. Daarbij kunt u denken aan grote vastgoedtransacties, reorganisatie van bedrijfsstructuren, het oprichten van B.V.’s, coöperaties, bedrijfsopvolging, estate planning en het afwikkelen van complexe nalatenschappen.

Caminada Notarissen verricht alle notariële werkzaamheden. Efficiënt werken en oplossingsgericht denken staan daarbij voorop.

Bekijk programma
Sprekers/bedrijven
 • Meester Leonie van der Grinten
 • Caminada Notarissen

Programma Juridische middag

vrijdag 18 januari

14:00-15:30
Lezing Notariaat: “Notaris; overbodig geworden of juist vergeten door succes”
15:45-17:15
Lezing Strafrecht: “Drugsbeleid op festivals”
Business middag

VRIJDAG 18 JANUARI

BUSINESS MIDDAG

Powerplay People | LinQ:

In de 1,5 uur durende workshop zal Powerplay People | LinQ een CV check uitvoeren en zullen zij tips en tricks geven over hoe men een CV het beste kan inrichten. Daarnaast zullen zij advies geven over wat je wel en niet op het CV kan vermelden. Deze tips zijn gelijkluidend voor het LinkedIn profiel.

Powerplay People | LINQ is een studentenuitzendbureau gebaseerd op haar community. Gebruikmakend van ons netwerk verbinden wij studenten aan opdrachtgevers. Powerplay People | LINQ werkt met een selecte groep ambassadeurs binnen de studentenwereld. Deze geboren connectors – LINQERS – worden door Powerplay People | LINQ opgeleid om de juiste studenten in hun eigen netwerk te rekruteren volgens vooraf gestelde algemene pijlers en klant specifieke eisen. Zo beschikt Powerplay People | LINQ over de meest proactieve, zelfsturende en loyale studenten. Want goede mensen kennen goede mensen.

Harry van de Kraats

Het tweede deel van de zakelijke middag zal bestaan uit een lezing van Dhr. Van de Kraats.

Misschien heeft u hem wel eens zien liggen of een stukje geroeid in de gelijkgenaamde boot, de Harry van de Kraats. Tijdens zijn studie rechten was Dhr. van de Kraats in zijn studententijd lid bij het Utrechtsch Studenten Corps en de Utrechtsche Studenten Roeivereniging Triton. Hij heeft zijn hele studentijd gewoond op Roeierspaleis de Houtman. Naast het wedstrijdroeien (10 blikken in 3 jaar) heeft Dhr. Van de Kraats zich ook op andere manieren ingezet voor onze donkerblauwe vereniging. Als coach, fiscus van de Introductiecommissie, President van de 107e Varsitycommissie, President van de Lustrumcommissie “Het Oude Vieren” (1990), Praeses der U.S.R. Triton van het jaar 1988-1989 en een 5 jaar durende aanstelling als permanent commissaris van Triton bij de KNSRB geeft de Tritoncarrière van Dhr. Van de Kraats uitstekend weer wat Triton naast roeien nog meer te bieden heeft.

Na zijn studietijd heeft Dhr. Van de Kraats onder andere gewerkt bij Unilever, Wolters Kluwer, TomTom en de Nederlandse Spoorwegen. Op dit moment is hij werkzaam bij AWVN waar hij algemeen directeur is en VNO-NCW MKB.

Wij verwelkomen Dhr. Van de Kraats graag op vrijdag 18 januari 2019 om 15:30 voor een interessante lezing over hoe zijn roeicarrière en verdere Tritoncarrière hem heeft geholpen in de de zakelijke sector.

Bekijk programma

Programma Business middag

vrijdag 18 januari

14:00 - 15:30
Powerplay People | LinQ
15:45 - 17:15
Harry van de Kraats
Netwerkborrel

VRIJDAG 18 JANUARI

NETWERKBORREL

Vanaf 17:30 kunt u tijdens de netwerkborrel op informele wijze in contact te komen met kantoren die hebben bijgedragen aan de Triton Carrièredagen 2019. Onder het genot van bittergarnituur, een verfrissend biertje of fris kan laagdrempelig contact worden gezocht met de kantoren en (oud)leden.