Foto: Jacco Broeren

Talentendag

Waar: U.S.R. “Triton” (Verlengde Hoogravenseweg 13, Utrecht)

Wanneer: 6 juli 2022

Aankomend jaar, of misschien wel over een paar jaar, zal ook jij gaan kiezen naar welke stad jij vertrekt om je studententijd door te brengen. Misschien is die keuze zelfs al gemaakt en zie jij Utrecht als jouw toekomstige stad. In beide gevallen is het goed om te kijken hoe het er aan toe gaat op een van de leukste studenten verenigingen: de U.S.R. “Triton”.

Om topsporters en junioren roeiers in Nederland alvast een kans te bieden om een kijkje te nemen op Triton organiseren wij de Talentendag.

Op de Talentendag zal je na een rondleiding in het gebouw en de loods plaatsnemen in de boot. Junioren kunnen hier samen met wedstrijdroeiers het kanaal verkennen. Sporters zonder roeiverleden kunnen hun eerste roeihalen maken en verder kennismaken met de sport onder begeleiding van de topcoaching die Triton rijk is. Na het roeien staat er een drankje en eten voor je klaar, waarbij we met alle sporters en roeiers van Triton gezamenlijk eten en borrelen. Hierbij heb je genoeg ruimte om vragen over bijvoorbeeld het roeien of studiekeuze te stellen.

Ook je ploeggenoten zijn van harte welkom!

Na het inschrijven kun je een mail in je inbox verwachten met verdere informatie over de Talentendag. De inschrijving sluit op 1 juli. Wacht niet te lang met inschrijven, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Ben je geïnteresseerd?

Mail voor meer informatie!