Partners


Bavaria

Sinds jaar en dag wordt er op ”de Punt” Bavaria geschonken. Van beachborrel tot en met botensop, het bier dat al sinds 1719 in Lieshout wordt gebrouwen, is onmiskenbaar aanwezig.

Ga naar website

Café de Vrienden

Dé stamkroeg van de U.S.R. Leden drinken op vertoon van hun Tritonpas van zondag t/m donderdag een biertje voor 1,80. Uiteraard zijn we hier gedurende de UIT iedere avond aanwezig. Maar ook met de onthulling van het gala-thema, na de inschrijving van de eerstejaars en tijdens de Lente Introductie Periode zijn we hier te vinden.

Ga naar website

Northwave

A SAFE DIGITAL JOURNEY

Onze huidige samenleving heeft ook een digitale hartslag. Informatiebeveiliging is een voorwaarde voor de continuïteit van organisaties en voorzieningen, want cyberincidenten hebben impact op alle facetten van de bedrijfsvoering. Het is noodzaak geworden om beschermende maatregelen te nemen waarin mens, proces en technologie steeds op elkaar afgestemd blijven.

Dat lukt alleen goed als specialisten op allerlei vakgebieden gericht samenwerken aan hetzelfde doel. Veel organisaties kunnen dat niet voldoende zelf invullen. Onze opdrachtgevers besteden daarom graag de complexiteit van security management en security maatregelen aan ons uit. Daarmee lossen ze dat vraagstuk integraal en structureel op.

Northwave bewaakt 24*7 de security van organisaties vanuit haar Security Operations Center. We staan organisaties bij met ons Incident Response Team en digitaal forensisch rechercheurs gedurende cybersecurity incidenten. En onze security consultants adviseren, testen en trainen organisaties om hun business veilig te kunnen ontwikkelen en hun diensten te kunnen verlenen.

Die 360 graden aanpak is ons handelsmerk. Wij noemen dat Intelligent Security Operations. Met die dienstverlening dragen we bij aan de veiligheid in onze samenleving en realiseren we met onze klanten een veilige digitale reis.

Ga naar website

Utrecht Promotions

Textieldrukkerij Utrecht Promotions is onze vaste partner op het gebied van bedrukte en geborduurde textiel.
Leden van U.S.R. “Triton” kunnen hier hun bestellingen plaatsen en krijgen hier bij elke bestelling een standaard kortingspercentage van 10 %.
Utrecht Promotions is gevestigd in de wijk Oudwijk, net buiten het centrum van Utrecht, en is makkelijk per OV en fiets te bereiken.

Ga naar website