Partners


Bavaria

Sinds jaar en dag wordt er op ”de Punt” Bavaria geschonken. Van beachborrel tot en met botensop, het bier dat al sinds 1719 in Lieshout wordt gebrouwen, is onmiskenbaar aanwezig.

https://bavaria.nl

ABN AMRO

De bank anno nu. Onze partner in de bancaire wereld. Maar onze samenwerking gaat verder dan dat. Zo stelt ABN AMRO ieder jaar weer hun kantoor op de Neude beschikbaar voor de inschrijving van eerstejaars en ondersteunt zij ons bij grote evenementen.

https://www.abnamro.nl

Café de Vrienden

Dé stamkroeg van de U.S.R. Leden drinken op vertoon van hun Tritonpas van zondag t/m donderdag een biertje voor 1,80. Uiteraard zijn we hier gedurende de UIT iedere avond aanwezig. Maar ook met de onthulling van het gala-thema, na de inschrijving van de eerstejaars en tijdens de Lente Introductie Periode zijn we hier te vinden.

http://www.grandcafedevrienden.nl

LINQ

Zoek jij een bijbaan voor in je studententijd of ben je opzoek naar een startersfunctie? Samen met onze partner LINQ zorgen wij ervoor dat je aan de slag kunt. LINQ heeft banen in vrijwel iedere uitzendbranche.

http://www.linq.nl

Northwave

A SAFE DIGITAL JOURNEY

Onze huidige samenleving heeft ook een digitale hartslag. Informatiebeveiliging is een voorwaarde voor de continuïteit van organisaties en voorzieningen, want cyberincidenten hebben impact op alle facetten van de bedrijfsvoering. Het is noodzaak geworden om beschermende maatregelen te nemen waarin mens, proces en technologie steeds op elkaar afgestemd blijven.

Dat lukt alleen goed als specialisten op allerlei vakgebieden gericht samenwerken aan hetzelfde doel. Veel organisaties kunnen dat niet voldoende zelf invullen. Onze opdrachtgevers besteden daarom graag de complexiteit van security management en security maatregelen aan ons uit. Daarmee lossen ze dat vraagstuk integraal en structureel op.

Northwave bewaakt 24*7 de security van organisaties vanuit haar Security Operations Center. We staan organisaties bij met ons Incident Response Team en digitaal forensisch rechercheurs gedurende cybersecurity incidenten. En onze security consultants adviseren, testen en trainen organisaties om hun business veilig te kunnen ontwikkelen en hun diensten te kunnen verlenen.

Die 360 graden aanpak is ons handelsmerk. Wij noemen dat Intelligent Security Operations. Met die dienstverlening dragen we bij aan de veiligheid in onze samenleving en realiseren we met onze klanten een veilige digitale reis.

https://www.northwave.nl/