Olympisch brons voor Kaj Hendriks

Triton naar Rio

Maar liefst 3 Tritonezen hebben in Rio de Janeiro de donkerblauwe eer verdedigd op de Olympische Spelen. Harold Langen roeide in de mannen vier-zonder, Monica Lanz in de Vrouwenacht en Kaj Hendriks in de Hollandacht.

 

Olympische finale

Alle drie de Tritonezen wisten de Olympische finale te behalen. Kaj Hendriks wist met de Hollandacht de derde plaats te bemachtigen en dus een bronzen medaille binnen te slepen. Een ongeloofelijk goede prestatie! Dit is de vijfde Olympische medaille voor Triton in haar 135-jarige geschiedenis. Harold Langen werd met de mannen vier-zonder verdienstelijk vijfde. Monica Lanz werd met de Vrouwenacht zesde na een spannende race waarbij ze moedig gevaren hebben en tot de 1000 meter op een tweede positie in het veld lagen. Alle drie de roeiers hebben een fantastische prestatie geleverd!

Triton is trots op haar Olympische roeiers!