12 november opening roeiloods Vianen

Op zondag 12 november zal onze roeiloods in Vianen feestelijk geopend worden! Met een divers programma van 14:00 uur tot 17:00 uur vieren we dat na een lange tijd van hard werken onze dependance in gebruik genomen zal worden. U bent hiervoor van harte uitgenodigd, in de bijlage onderaan dit bericht vindt u de officiële uitnodiging.

Door het steeds drukker wordende Merwedekanaal is de trainingsefficiëntie flink gedaald. Om die reden hebben Orca en Triton de handen ineengeslagen op zoek naar alternatief roeiwater om onze talenten te kans te blijven geven zich een weg naar de top van het Nederlandse roeien te trainen. Deze zoektocht bracht ons bij het meer zuidelijk gelegen deel van het Merwedekanaal en het sluiseiland in Vianen. Na vele uren promotie, crowdfunding, kluswerk en met dank aan de inzet van vele mensen hebben wij nu een eigen plek met roeiloods op het sluiseiland. Deze loods zal de komende seizoenen als dependance fungeren voor onze (sub-)toppers. Het grootste gedeelte van onze roeiers zal gewoon op het Merwedekanaal in Utrecht blijven trainen waar wij uiteraard ook het liefst blijven met de ongestuurde boten, maar voor nu zijn wij erg blij met onze loods in Vianen waar op het brede en rustigere kanaal hard getraind zal gaan worden!

Meer informatie over het project ‘Roeien in Vianen’ is te vinden op www.roeieninvianen.nl, de officiële uitnodiging en facebookpagina.

Voor navigatie kan het adres Sluiseiland 26, Vianen 4132AG gebruikt worden.