13 – 16 februari: Triton Carrieredagen

Met 136 jaar Triton om op terug te kijken is het nu tijd om vooruit te blikken: van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 februari 2018 vinden voor het eerst de Triton Carrièredagen plaats!

Deze dagen zullen in het teken staan van arbeidsmarktoriëntatie, zelfontplooiing en loopbaanbegeleiding om Tritonleden te ondersteunen bij de ontwikkeling van student tot starter. Tijdens de Triton Carrièredagen wordt daarom een brug geslagen tussen student en bedrijf. Nuttig, want de studenten van nu zijn immers de professionals van de toekomst! Leer meer over consultancy tijdens de Businessdag en word stressbestendig tijdens de Medische Avond. Leer over effectief altruisme tijdens de Psychologische avond en wees de investeerder van de toekomst na de lezing over blockchain tijdens de Innovatieavond. Maak kennis met kleine én grote (advocaten)kantoren tijdens de Juridische Avond. De volledige invulling van de afzonderlijke evenementen is te vinden onder de programmabeschrijving.

Agenda

  • 13 februari: Business Middag
  • 13 februari: Medische Avond
  • 14 februari: Innovatie Avond
  • 14 februari: Psychologische Avond
  • 15 februari: Juridische Avond + Diner
  • 16 februari: Netwerkborrel

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en schrijf u in op de pagina van Triton Carrièredagen.
Klik hier voor het Facebook evenement.