Triton tijdens de UIT

Kom van 16 t/m 20 augustus langs op Triton! Maak je eerste roeihalen, krijg een rondleiding en schrijf je in. Iedere dag kun je het terrein op met een Testen voor Toegang QR-code en inschrijfbewijs. Neem daarom een opgeladen telefoon en geldig identiteitsbewijs mee.

Triton is een van de oudste roeiverenigingen van Nederland en daarmee gaat heel wat ervaring gemoeid. Aan ons water – het Merwedekanaal – ligt onze loods. Daar vind je de beste boten, een groot krachthonk en een indoor roeibak. Dit samen met professionele en ervaren coaches maakt Triton de perfecte plek om van jou een toproeier te maken. Heb je minder topsportambities? Ook dan heeft Triton je veel te bieden. Ons brede verenigingsleven biedt veel mogelijkheden voor leden om zich in te zetten en te ontwikkelen. Het is de combinatie van topsport, tradities en gezelligheid die de sfeer op Triton zo uniek maakt.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan langs op Triton tijdens de UIT!
Meer informatie over Triton

Inschrijven bij Triton

De inschrijvingen zijn geopend, schrijf je hier in:

Schrijf je in bij Triton!