Army Regatta

Terwijl de afroeiers dit weekend op kamp gingen in Hilvarenbeek, werd op een andere plek in Brabant  de Army Regatta verroeid. De ouderejaars mannen gingen in verschillende boten van start in Breda. Ieder jaar is deze door Dudok van Heel georganiseerde wedstrijd een feest om het seizoen mee te beginnen. Het water is prachtig en ook de sfeer op de KMA is uniek.

In de ochtend startten Melle le Fevre en Thomas van Tussenbroek in het H2- veld, die ze overtuigend wisten te winnen. Hiermee was het eerste Tritonblik van dit seizoen binnen. Gefeliciteerd! Ze hebben het zo naar hun zin gehad in Breda dat ze in de middag ook nog een baantje hebben getraind.

Dezelfde middag kwam ook de mannenacht van Triton in actie. Zij lieten na vorig jaar wederom zien de snelste acht op het Bredase water te zijn. Ze zetten de tegenstanders op meer dan 2 minuten, een groot verschil voor een wedstrijd over 4,5km. Gefeliciteerd allemaal!