Northwave nieuwe hoofdsponsor U.S.R. “Triton”

Maandag 30 november hebben Northwave. Intelligent Security Operations en Triton een volgende stap gezet in de samenwerking: Northwave is de nieuwe hoofdsponsor van Triton! Het hoofdsponsorschap komt voort uit jarenlange wederzijdse positieve indrukken. Sinds 2018 werken Northwave en Triton samen om de kwaliteit van de roeisport te verbeteren en de bekendheid van Northwave onder roeiend Nederland te vergroten. Met de stap naar het officiële hoofdsponsorschap hebben beide partijen zich gecommitteerd aan een langdurige en intensieve samenwerking om deze doelen nog verder te realiseren. Kernwaarden in de samenwerking zijn betrouwbaarheid, wederzijdse verbinding en constante innovatie. Wij zijn er van overtuigd dat dit hoofdsponsorschap een vruchtbare toekomst biedt voor Triton, haar roeiers en de samenwerking met Northwave.