Nabeschouwing Traianus Regatta

Afgelopen weekend vond de eerste editie van de Traianus Regatta plaats op de Spiegelwaal. De wedstrijd werd georganiseerd door Phocas en was opgebouwd uit een 2000 meter boord-boord in de eerste heat en een 1000 meter achtervolging met keerbrug in de tweede heat. De ploeg Heren 8/11 ’17 was afgereisd naar Nijmegen om het water (en de overige elementen c.q. de wind) te trotseren. Met een tijd van 07:52,82 is hebben ze hun tijd met 8 + 11 = 19 seconden verbeterd ten opzichte van vorige week. Hierna trok de wind flink aan en kon door de hoge golven de tweede heat niet verroeid worden, hoewel wij ons flink verheugd hadden op dit spektakelstuk. We zijn bijzonder benieuwd naar de uitvoering van de Traianus in hun eerste editie van de Onervaren C4+ bokaal.

Over twee weken verroeien wij de laatste wedstrijd van de Najaarsbokaal bij Argo. Wij zien er naar uit! Tot dan!