Competitie Trainingskamp

In het weekend van 16, 17 en 18 februari zijn Club8’en, Club4’en en TopC4’en afgereisd naar Enschede voor het competitie trainingskamp. Het was best een eind en het vroor hard. Het ijs werd gebroken en er is hard getraind op het water bij Euros. Naast strakke ED-halen over het kanaal en een training ongehaast oprijden (odz. Wie is het haasje), was er ook nog ruimte voor een hardloopronde, een yogasessie en een training op de ergometers.

We willen de roeiers en stuurtjes bedanken voor hun inzet en fanatisme, de coaches prijzen om hun toewijding en enthousiasme. Onze oprechte dank gaat ook uit naar de Competitie Commissie voor de fantastische maaltijd, Robbe en Veerle voor hun leerzame presentaties over voeding en sportpsychologie, Willemijn en Soraya voor hun yogales en Sam, Anish en Sep voor hun alziend oog en coachinstructies! Tot slot zijn we Oud Triton ontzettend erkentelijk voor hun financiële bijdrage, waardoor het mogelijk was om een extra nacht te blijven slapen in de blokhutten op de campus.

We hebben gelachen met jullie en genoten van jullie! Er zijn flinke stappen gezet en wij hebben ontzettend veel zin en vertrouwen in het komende seizoen!