Triton organiseert eerste jeugdroeikamp

Eindelijk is het zover, dit jaar zal voor het eerst in de geschiedenis van Triton een jeugdroeikamp georganiseerd worden! Het kamp is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar en zal plaatsvinden van 23 tot en met 28 juli 2018.

Roeien op je eigen niveau

Uiteraard zal er op het kamp veel geroeid worden, hier is geen roeiervaring voor nodig! Zowel voor deelnemers die nog nooit eerder in de boot hebben gezeten, als voor diegenen die al jarenlang roeien zal er passende begeleiding aanwezig zijn.

Activiteiten

Er zullen trainingen worden gegeven in verschillende boten om optimaal ervaring op te doen. Naast het roeien zal de week gevuld worden met allerlei spellen, sportieve activiteiten, kampvuursessies en als afsluiter een gala.

Organisatie

Om dit kamp tot een succes te maken doet de Jeugdroeikampcommissie haar uiterste best om een mooi roeikamp neer te zetten. Naast deze commissie zijn er ook enthousiaste leden nodig om op het kamp activiteiten te leiden, boottrainingen te geven en jongeren enthousiast te maken over roeien en onze mooie vereniging. Mocht je interesse hebben, spreek dan zeker een van de leden van deze commissie aan!

Meer informatie?

Uitgebreide informatie over het Jeugdroeikamp is te vinden op www.tritonjeugdroeikamp.nl.

Op de hoogte blijven? Like de Jeugdroeikamp Facebookpagina.