Overlijden Boris Mulder

Vorige week bereikte ons het verdrietige nieuws dat Boris Mulder, Lid van Verdienste van de U.S.R. “Triton” is overleden op 59 jarige leeftijd. In de jaren 80 startte Mulder meermaals de Varsity voor Donkerblauw. In 1985 en 1986 vertegenwoordigde hij Triton op de Wereldkampioenschappen in Hazewinkel en Nottingham. Door zijn tijdsgenoten werd Boris beschreven als een inspirerend en charismatisch leider, de reden dat je ging roeien als je in Utrecht studeerde.

Boris maakte de afgelopen twee jaar nog twee bijzondere Varsity overwinningen mee. In 2018 was hij aanwezig bij de overwinning van de Jonge Acht van Nereus, voorgeslagen door zijn eigen zoon. In 2019 vernam hij van Tritons overwinning op het Hoofdnummer. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden.

Afgebeeld: Boris Mulder op slag in de M4+. Daaronder Boris die zijn zoon omhelst na de overwinning het zware eerstejaars achten veld.