Dit is de roeikleding voor komend seizoen!

Met trots presenteert de Lustrumcommissie het roeipak en de competitiekleding voor het komende seizoen. In het vertrouwde donkerblauw gecombineerd met lichtgroene en lichtroze accenten staat Triton aan de start. Ook komt in beide kledingstukken het thema en logo terug.

In de roeikleding wordt aankomend weekend voor het eerst geroeid tijdens de Amstelbeker en op de Thêta Herfstregatta. Afgezien van de roeikleding, hebben ook de bladen dit jaar een speciaal uiterlijk: de voorheen witte streep op het donkerblauwe blad maakt dit jaar plaats voor een lichtroze en zeegroene streep.

28ste Lustrum

De speciale roeikleding wordt gedragen ter ere van het 140-jarig bestaan van de U.S.R. “Triton”. Dit 28ste Lustrum wordt ingekleurd met het thema ‘De Formule’, dat open staat voor eigen invulling: op Triton heeft iedereen een eigen formule voor plezier en succes.

Vanaf 5 oktober (de Dies Natalis van Triton) worden er het gehele jaar evenementen georganiseerd zoals de Lustrumwedstrijden, de Lustrumwielerronde en de Lustrumrally. Het Lustrumjaar wordt groots afgesloten met de Lustrumweek, die plaatsvindt van 10 tot en met 17 juli 2021.

Kijk voor meer informatie over het XXVIIIe Lustrum der U.S.R. “Triton” op tritonlustrum.nl.

 

Fotografie: Jacco Broeren
Modellen: Casper van der Steen en Esther Noome